sunnuntai 10. kesäkuuta 2018

SYNTTÄRIT PART 2

Eilen lauantaina meillä oli pienimuotoiset sukulaissynttärit vielä Mion 1-vuotispäivien kunniaksi. Paikalle pääsivät Santun vanhemmat eli Mion mummu ja vaari, mun äiti ja isäpuoli eli nana ja ukkeli, Santun serkku poikansa kanssa ( en voi korostaa tarpeeks kuinka ihanaa on, kun pikkuserkuksilla on vaan puoli vuotta ikäeroa! ) sekä Jannika ja Henna. Toisaalta harmitti, että vain yksi kummeista pääsi paikalle, mutta oli ihanaa että edes yksi! Jannikan ja Mion välit on muutenkin niin ihanan sydäntäsulattavat, etten vois olla onnellisempi siitä, että Jannika suostui kummiksi! Vaikka toki jokainen kummeista on ollut ihan mahtava kummin roolissa. Tänään sitten vielä poikkesivat mun isä ja äitipuoli rääppiäisissä. 


Siis tsekatkaa kuinka upeen kortin Jannika oli Miolle tehnyt! 
Mun äiti oli tehnyt tarjottavaksi mansikka-sitruunakakun ja poro-leipäjuustopiirakkaa. Normaalisti en tykkää suolaisista piirakoista, mutta toi oli ihan pirun hyvää! Noiden lisäksi mä ite väsäsin pikapikaa vielä perjantai-iltana brookieseja. Juotavaksi oli ihan perus kahvit, teet ja limut. Miolle syötettiin omia sapuskoja, sillä me ei haluta ainakaan vielä Mion saavan sokeria. 
Tänään onkin ollut aivan perus sunnuntai. Löhöilty, käyty pihalla, katsottu muumeja, otettu päikkärit ja nyt mennään jatkamaan autoleikkejä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti