maanantai 28. toukokuuta 2018

KAVERISYNTTÄRIT

Tääkin postaus on long overdue, mutta vihdoin täällä. Sunnuntaina 20.5 me juhlittiin Mion kaverisynttäreiden merkeissä. I know, hitusen hölmöä ehkä vielä tän ikäisille mitään kaverisynttäreitä on pitää, mut me ollaan tutustuttu niin moniin ihaniin ihmisiin tässä keillä on saman ikäisiä minityyppejä touhuamassa. Lopulta monelle tuli esteitä eikä juhliin päässyt kuin kaksi miniä vanhempineen, mutta oli kyllä ihanaa! Me mentiin aika kotimeiningillä, sillä mitään sen fiinimpiä juhlia on ihan turha noin pienelle järjestää. Olin hankkinut tarjottavaksi viinirypäleitä, mansikoita, mustikoita, erilaisia pienille sopivia naksuja, leipäjuustoa ja pillimehutötsissä olevia 8kk ikäisille sopivia smoothieita. Aikuisille oli lisäksi limsaa, kahvia, ruisspisejä ja kahta eri bonjouria makuina kanttarelli ja ruohosipuli. Taustalle heitin Spotifysta soimaan valmiin lasten soittolistan ja juhlat kuluivat leppoisasti jutellen niitä näitä ja seuraillen poikien touhuja. Milloin kukakin juoksi yhden perässä ja nosti toisen pois pahanteosta, milloin leikitettiin toisten lapsia ja lohdutettiin omia kun iski harmitus. Mio sai ihanat lahjatkin ja olin aivan ymmälläni, koska en todellakaan odottanut kenenkään tuovan mitään! Me haluttiin vain juhlistaa ensimmäisiä synttäreitä yhdessä viettäen aikaa leppoisasti yhdessä. Mio sai ihanan koiralelun, jossa pinotaan renkaita ja se onkin ollut hitti! Mio sai myös supersuloiset lakanat jotka pääsivätkin heti käyttöön! Kiitos ihan hurjasti näistä ihanista lahjoista!
Tän vuoden aikana on ollut ihana nähdä, kuinka nää minit kasvaa ja äitiystävistä on ollut hirveän iso tuki kun ollaan selvitty vauvavuoden eri vaiheista yhdessä. Ollaan pohdittu, neuvottu, itketty, naurettu. Ja nää ihmiset on kyllä täyttä kultaa! Vauvavuosi on ollut vaikea, mutta meidän äitiryhmä on kyllä tehnyt siitä helpompaa. 


1 kommentti:

  1. Samaa elämänvaihetta läpikäyvien ihmisten seura on kyllä ihan huippua! Antoisaa kun voi heidän kanssaan jutella asioista ja tietää et tää on tuttua heille.
    Ulpu

    VastaaPoista