tiistai 15. elokuuta 2017

SÄRKÄNNIEMI

Pienenä joka kesän kohokohta oli reissu Särkänniemeen. Mua tosin monta vuotta pelotti mennä hurjiin laitteisiin, mutta nykyään ne on huippuja! Nykyisin Särkkään meno olisi myös helppoa kun asuu Tampereella, mutta viimeksi käytiin siellä kaksi vuotta sitten. Kyllä ne laitteet on edelleen hauskoja, mutta kerta tai kaks laitteessa käyntiä riittää tänä päivänä. 


Päätettiin kaveriporukalla lähtee käymään Särkänniemessä, mutta lopulta muiden esteiden kanssa meitä lähti vain minä, Santtu, Jutta ja Ilkka. Mio kulki tietysti vaunuissa mukana ja herra vetelikin sikeitä tyytyväisenä koko parituntisen ajan. Niinpä, kun ennen olisi voinut olla aukeamisajasta sulkemisaikaan asti riehumassa ympäri Särkkää, nykyään riittää pari tuntia enemmän kuin hyvin. 


Ostettiin muutamat laiteliput ja Jutan kanssa käytiin testaamassa X sekä Hype. X oli enemmän mun mieleen ja naurettiinkin Jutan kanssa ihan kippurassa kun otti mahasta. Hype oli ihan kiva, mutta ei niin mun mieleen. Kolmannen lipun jätin käyttämättä huonon olon takia ( kiitos kuumuus ja juomattomuus, tyhmä minä ), mutta Jutta ja Ilkka kävi Tornadossa vielä ennen lähtöä. Normaalisti oltais menty tukkijokeen, mutta Santtu ei halunnut ostaa laitelippuja vaan totes vaunuttelun olevan sille tarpeeks hurjaa. 
Ilman laitelippujakin olis ollut kiva käydä vaan kävelemässä ja kiertelemässä ympäriinsä. Mahdollisesti tuolla tulee vietettyä joidenkin vuosien päästä vähän enemmän aikaa ( Santun sanoja lainatakseni, 10 vuoden päästä on kausikortti hommattuna ). Ja vielä toki ennen kuin lähdettiin, piti hakea jätskikiskalta jäätelöt. Me syötiin Santun kanssa popcorn-pehmikset kinuskikastikkeella mitkä osottautu yllättävän hyviks!

 

1 kommentti:

  1. Toi jäätelö näyttää laittoman hyvältä! Ja vitsit teillä on ollu kiva reissu! T: kummitus

    VastaaPoista