perjantai 4. elokuuta 2017

2KK

Mio täytti keskiviikkona jo kaksi kuukautta! Nää kaks kuukautta on menny ihan hirveetä vauhtia ja hirvittää kuinka nopeesti toi poitsu kasvaa. Sille sopii jo 62 senttiset bodyt! Missä meidän pienen pieni rääpäle oikein on? Miten se tuntuu jo kaksikuisena niin isolta pojalta?Mio on alkanut hymyilemään entistä enemmän sekä jokeltelua on alkanut olemaan paljon, etenkin aamuisin. Mio kiinnittää huomiota paljon enemmän leluihin, kasvoihin sekä ympäristöön ja katseleekin niitä tosi tarkkaan. Sitten innostutaankin niin, että koko poika heiluu ja sätkii ihan innoissaan. Eilen myös kuultiin ihka ensimmäinen naurahdus ääneen! Myös edelleen lämpimät kylvyt, valot, hyräily, pomputtelu jumppapallon päällä, helistimet, pusuttelut sekä uutena asiana naaman pyyhkiminen, on ihan parasta ja saa pojan tyytyväiseksi. Mio on oppinut myös kääntymään mahalta selälleen, mutta turhautuu kun ei pääsekään kovasta yrityksestä huolimatta takaisin mahalleen. Kova yritys olisi myös päästä ryömimään, mutta kädet ei tuu mukana jalkojen sätkiessä hullun lailla. Hetken aikaa joutuu vielä odottelemaan ennenkuin pääsee liikkumaan!


Viikko sitten käytiin ensimmäisessä neuvolalääkärissä, missä annettiin rotarokote. Valitettavasti sivuvaikutukset tulevat viikon viiveellä ja meillä eilen illalla on alkanut kovat vatsanväänteet ja kiukkuisuus siitä johtuen. Toivotaan että helpottaa pian, me kun ei relatippoja, mahan hierontaa ja mahallaan pitämistä enempää oikein osata auttaa ( vinkit tervetulleita! ). Lääkäri ihmetteli kuinka hienosti poika pitää jo päätään pystyssä ja kysyi pidetäänkö me Mioa paljon mahallaan. Päivittäin ja monta kertaa päivässä koska mahallaan olo on parasta minimiehen mielestä. Olin positiivisesti yllättynyt siitä, ettei Mio huutanut tai raivonnut lääkärissä yhtään! Lääkärikin kehui pojan iloisuudesta sekä siitä, että selvästi ollaan oltu ruoka-aikaan kotona. Näin Mio oli kasvanut 8 viikossa:

PAINO:
2.6.2017 3030g -> 28.7.2017 6010g

PITUUS:
2.6.2017 48cm -> 28.7.2017 58cm

PÄÄNYMPÄRYS:
2.6.2017 34,5cm -> 28.7.2017 39,8cm


Nyt vaan tämä äiti aikoo selviytyä viikonlopusta, lapsen kiukunpuuskista, rintaraivareista ja valvomisesta uuden bff:n, ingmanin suolaisen kinuskijäätelön avulla! 

1 kommentti:

  1. Ihana minimies kasvaa hurjaa vauhtia! Haluan kyllä pian tulla käymään teitä ihailemassa. T: hurja kummitus

    VastaaPoista