tiistai 4. heinäkuuta 2017

PÄIVÄ KUVINA: MEIDÄN MAANANTAI

 MAANANTAI 3.7.2017

08:25: Kaks tuntia pätkissä torkkumista takana. Nasu havahtunut aina välillä syömään, mutta nukahtanut taas rinnalle ja torkkunut hetken. Nyt kuitenkin aika nousta, vaihtaa herralle vaippa ja pistää päivävaatteet päälle. Ihmettelen, että saatiin ( vaikkakin vaikeasti ) nukuttua näinkin myöhään. Normaalisti noustaan viimeistään seitsemältä. 

09:00: Nasun aamuruokailu jatkuu samalla kun mä katselen HIMYM:iä jo miljoonatta kertaa. Välillä mietin, että minne mahaan toi poika syö.. 

09:47: Avaimet, pankkikortti, puhelin, vauva vaunuissa.. Kengät jalkaan ja kauppaan! Niin kauan kuulu huutoo kun pipo oli päässä, Nasu ei millään halua pitää hattuja mikä on vähän huonompi homma ainakin silloin kun ulkona tuulee. Ulkona on aika viileä keli muttei tuule, joten peittelen Nasun hyvin ja jätän pipon pois jonka jälkeen silmät lupsuu kiinni ja herra on unten mailla. 

10:23: Ah, aamupalaa! Parvekkeelta kuuluu vaunuista tuhinaa. Aamut on kyllä päivän paras osa, sillä aamuisin Nasu on kaikista parhaimmalla päällä ja aamupäikkäreiden aikaan saan syödä rauhassa aamupalan ja tehdä omia juttuja. Siivota, olla tietokoneella, katsella telkkaria.. 

10:50: Vaunuista alkaa kuulua kitinää. Herra nukahtaa kesken syömisen ( taas kerran ) eikä suostu nukkumaan muualla kuin mun sylissä. No, mikäs tässä ollessa kun vauva tuhisee sylissä, vieressä vesipullo ja karkkipussi ja Netflixistä leffa pyörimään. Tällä kertaa vuorossa Elämäni seinäruusuna.

13:00: Perhetyöntekijä tulee. Nasu makoilee puoliunessa tyytyväisenä ja oon saanut siivottua, joten mitään hommaa ei oikeastaan ole. Tullaan hyvin toimeen joten seuraavat pari tuntia kuluu jutellen niitä näitä. Aika kuluu hirveen nopeesti!

15:00: Toki pikkuherran piti järjestää meille varsinainen show vaipanvaihdon aikana.. Pissat sekä kakat kahdesti ilman vaippaa, joista iso osa mun päälle. Ah näitä äitiyden iloja! Mutta ei tolle voi kun nauraa, varsinkin kun kiukkuisesta pojasta tuli yhtäkkiä hyvinkin iloinen sotkettuaan sekä äidin että kylppärin. 

15:42: Jumissa nojatuolissa imetyspuuhissa. Onneks on keksitty kuulokkeet niin saan aikani kuluks soitettua äidille. 

16:50: Minimies nukahti vihdoin päikkäreille! Itse selailen facebookia, syön ja selaan puhelinta kunnes alkaa väsyttämään.

18:11: Havahdun kolinaan keittiöstä. Santtu on tullut kotiin ja mä herään Nasun nukkuessa edelleen mun kainalossa. Pakko myöntää, pikku torkut teki ihan hyvää. 

20:45: Santtu lopettaa Ilkan kanssa änärin pelailua. Mä oon syöttäny Nasun, kirjoitellut tätä postausta ja vaan ollut. Nasu selvästi kannusti isäänsä örisemällä sohvalla Santun takana.

21:08: Taas syöttöpuuhissa.. Illat menee hyvinkin pitkälti meillä näin. 

22:46: Katson kelloa, herra ei vieläkään tahdo nukahtaa. Päätetään pitää kylpypäivä. Nasun yks ihan lempparipuuha on lämmin kylpy ja se on ihana nähdä kuinka pojan silmät laajenee innostuksesta ja jalat alkaa käymään kylpyammeessa! 

23:15: Kylpy ja ruokailu teki tehtävänsä, minimies on unten mailla ja vihdoin mekin päästään nukkumaan. Jännä miten lapsen myötä 03-12 unirytmi on muuttunut yllättävän helposti 22-07 unirytmiks! Toki vaihdellen, mutta viimeistään meillä mennään kahdentoista maissa nukkumaan. Mutta koska tiedossa on herätys parin tunnin päästä, aika pistää pää tyynyyn!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti