lauantai 29. heinäkuuta 2017

IMMU SUOSITTELEE: TV-SARJAT
Mä aikaisemmin valitin jo sitä, kuinka mun imetysmaratonien pelastaja, Hart of Dixie loppui ( ja aloitin sen jo uudestaan.. ) ja pyysin vinkkejä hyvistä sarjoista. Instagramin puolella mulle vinkattiinkin jo Friends from college- ja Gypsy-nimisiä sarjoja. En oo vielä ehtinyt tsekkaamaan niitä, sillä meillä on ollu Santun kanssa Arrow-maraton nyt päällä. Tampereen suunnalla on ainakin ollu ihan törkeen lääsy ilma eikä pikkuisten vaunulenkkien ja kaupassa käynnin lisäksi oo jaksanut muuta kuin makoilla ja katsoa Arrowia. Mutta tänään halusin jakaa teille muutaman, tai tarkemmin yhdeksän, tv-sarjaa mitkä kannattaa tsekata! 


1. Hart of Dixie. Lääkäri Zoe Hart päätyy New Yorkin sykkeestä pieneen kaupunkiin Alabamassa nimeltä Bluebell ja saa tietää perineensä puolet kaupungin pienestä lääkärin vastaanotosta. Zoe tuntuu olevan ihan eri maailmasta Bluebelliläisten kanssa ja alku pikkukaupungissa ei ole kovin ruusuinen eikä suju ilman kommelluksia.

Ihana hömppäkomedia missä riittää kommelluksia ja romantiikkaa! Katsottavissa: 4 kautta, Viaplay.2. Black Sails. 1715 New Providence oli lainsuojaton saari, jota hallitsivat pelätty kapteeni Flint ja muut merirosvot. Kun Englannin laivasto palaa lunastamaan entisen siirtomaansa, Flint liittoutuu vaikutusvaltaisen salakuljettajan tyttären Eleanor Guthrien kanssa varmistaakseen henkiinjäämisensä. Heillä on kuitenkin monia vastustajia: kilpailevia kapteeneita, Eleanorin isä ja nuori merimies John Silver. 

Black Sailsiin kestää koukuttua muutaman jakson verran, mutta se on yksinkertaisesti paras tv-sarja ikinä! Jos yhtään tykkää merirosvoista, yllättävistä juonenkäänteistä ja jännityksestä niin varmasti rakastaa tätä sarjaa. Plussana komea ja iiiiihanan matalaääninen Zach McGowan joka näyttelee Charles Vanea!  
Katsottavissa: 4 kautta, HBO ja Netflix.


3. Grimm. Grimmin veljesten sadut heräävät henkiin kun Portlandilainen murhatutkija saa selville polveutuvansa "grimmeistä", jotka ovat vastuussa ihmiskunnan ja myyttisten olentojen välisestä tasapainosta. Löytämiensä kykyjen avulla Nick taistelee weseneitä vastaan ja ponnistelee pitääkseen entisen elämänsä niistä turvallisesti erillään.

Jännitystä ja fantasiaa sekä ihan huikeeta tilannekomiikkaa!  
Katsottavissa: 5 kautta, HBO ja Netflix.


4. Arrow. DC Comicsin Vihreään nuoleen perustuva sarja, jossa tuhlaripoika ja playboy muuttuu kaupunkia suojelevaksi mystiseksi kostajaksi vietettyään salaperäisellä saarella viisi vuotta. 

Jälleen kerran jännitystä, draamaa höystettynä rikoksilla ja supersankarimeiningillä.  
Katsottavissa: 4 kautta, Netflix.


5. Game of Thrones. Tää sarja nyt tuskin on kenellekään kovin vieras sen suuren suosion vuoksi. Seitsemän kuningaskunnan taistelu valtaistuimesta. Täynnä kavaluutta ja petosta, jaloutta ja kunniaa sekä valloituksia ja vallanhimoa olevassa tarinassa palkintona on voitto - tai kuolema. 

Fantasiaa, taisteluita, draamaa, juonittelua.. Soppa on valmis!  
Katsottavissa: 6 kautta ( 7. meneillään joka maanantai ), HBO. 


6. Suits. New Yorkin yksi kovimmista lakimiehistä, Harvey Specter, palkkaa nuoren, kouluttamattoman miehen, Mike Rossin, oppipojakseen. Mikella on kyky muistaa kaikki lukemansa ja tienasi aikaisemmin elantonsa tekemällä pääsykokeita muiden puolesta oikeustieteelliseen sekä huumebisneksellä. Jos Ross kuitenkin paljastuu, tiedossa on paljon ongelmia. 

Juonittelua, tilannekomiikkaa sekä Louis Litt ( ymmärrätte kun katsotte ). Katsottavissa: 5 kautta, Netflix.


7. Kolmetoista syytä. Nuori Hannah Baker tekee itsemurhan ja jättää jälkeensä kolmetoista kasettia, joilla kertoo kolmetoista syytä sekä ihmiset, ketkä ovat vastuussa hänen itsemurhastaan. Kasettien myötä monien synkät salaisuudet paljastuvat.

Ajoittain ahdistava sarja joka todella pistää miettimään omia tekemisiään ja sanomisiaan.  
Katsottavissa: 1 kausi, Netflix. 


8. McLeodin tyttäret. Siskokset perivät vanhempiensa maatilan heidän isänsä kuoltua. Sarja kuvaa toisistaan vieraantuneiden siskosten elämää maatilalla. 

Totta puhuakseni oon nähnyt vain satunnaisia suhdesotkujen ja vaarallisten tilanteiden siivittämiä jaksoja, mutta pian mulla on mahdollisuus katsoa ne alusta asti, sillä tilasin juuri kaikki McLeodin tyttärien kaudet! Syy siihen? Valitettavasti McLeodin tyttärien kausia ei ole katsottavissa missään.


9. Teen Wolf. Scott McCall muuttuu ihmissuden purtua häntä ja pian Scott onkin lacrossen supertähti ja tyttöjen suosiossa. Mutta oppiakseen hallitsemaan voimiaan Scottin täytyy pyytää apua oudolta, vieraantuneelta Derekiltä joka asuu perheensä palaneen talon raunioissa. 

Teinimeininkiä, romansseja, jännitystä ja ihmissusia. Mikäpä sen parempaa? Katsottavissa: 5 kautta, Netflix. 

Löytyikö jotain omia lemppareita jo ennestään tai meinaatteko katsoa jotakin? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti