tiistai 20. kesäkuuta 2017

MITÄ KUULUU?

Reilu viikko taas vierähtänyt, sillä tää vauvakupla ja uus arki vie kyllä ihan totaalisesti mukanaan. Elämä on tällä hetkellä lähinnä puklua, imetystä, vaipanvaihtoa ja nukuttamista. Yhden blogipostauksen kirjoittaminen kestää ainakin tuplasti kauemmin, etenkin nyt kun meille on tainnut tulla taloon vieras nimeltä tiheän imun kausi. Nasu nukkuu lyhyitä pätkiä ja jatkuvasti pitäisi päästä rinnalle, eikä siihen oikein auta muu kuin imetys. Sormet, varpaat ja silmät ristiin, että tää laantuu ennen kuin pitäisi lähteä juhannukseksi reissuun! Lauantaina grillailtiin kaveriporukalla meidän takapihan grillikatoksessa. Aurinkoinen sää tosin ehti vaihtua pilviseen ja tuuliseen keliin sillä välin, kun pojat yrittivät etsiä polttopuita ( ollapa maalla, sieltä kyllä löytyis ), mutta lopulta päästiin grillaamaan kaikenmaailman herkkuja! Mun osalta grillailut jäi vaan aika lyhyeksi, sillä ehdin pikavauhtia heittämään huiviini kaksi pihviä ja lasipullocolan ennen kuin Nasu alkoi huutamaan kuin hyeena. Kun kanniskelu, vaunuissa heiluttelu tai mikään muukaan ei auttanut eikä herra huoli tuttipulloa, niin ei muuta kuin poitsu syliin ja kotiin syöttämään. Oli kuitenkin kiva nähdä kavereita vaikka vaan pikaisesti.
Tänään vaikeasta aamusta ja päivästä huolimatta ollaan nautittu pienestä kävelystä sateessa ja raikkaasta ilmasta, ollaan halailtu ja väsymyksestä huolimatta mieliala on hyvä. En vaihtais äitiyttä pois mistään hinnasta vaikka oon ollut äiti vasta alle kolme viikkoa. Ja on ollut ihana huomata, ettei meidän oo tarvinnut Santun kanssa luopua yhteisestä ajasta. Ollaan kateltu leffoja Nasun ollessa päikkäreillä, käyty vaunulenkeillä, vaan makoiltu ja höpötelty kaikkea ja tehty ruokaa yhdessä. Viikonloppuna lähdetään ensimmäiselle reissulle koko perhe ja voin sanoa, että mua jännittää ihan hulluna! 

Mutta tiivistettynä: vauvakuplassa hyvinkin vahvasti!
 

 

2 kommenttia:

  1. Kyllä itse olen sitä mieltä että jos lapsi tahtoo rinnalle, niin sinne se pitää sitten myöskin päästää, oltiin sitten reissussa tai ei mutta imetys on yks maailman luonnollisimpia asioita eikä sitä parane hävetä :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kyllä lapsentahtisesti ollaan menty, kyllä lapsi tietää koska sillä on nälkä. :) Rohkeutta vielä kerään julki-imetyksiin! :)

      Poista