sunnuntai 28. toukokuuta 2017

RV 38: BABY SHOWERIT

Mä en halunnut tuottaa minkäänlaisia paineita läheisille minkään kutsujen suhteen enkä oikeastaan edes olettanut, että kukaan mulle järjestäis mitään. Siks mä päätin itse järjestää baby showerit koska halusin vaan juhlistaa läheisten kanssa Nasua syömällä hyvin ja viettämällä leppoisasti aikaa yhdessä. Sovittiin äidin kanssa, että pidetään ne äidin luona koska mä en halunnut pitää kutsuja meillä täällä Tampereella. Meitä ei loppupeleissä siellä ollut kuin minä, äiti, Sonja ja Jutta, mutta määrällä ei oo mitään väliä koska meillä oli ihan älyttömän hauskaa! Naurettiin, juteltiin, syötiin todella todella todella hyvin ja nautittiin. 

Päivä meni todella nopeesti enkä olis uskonut kuinka paljon kaikki, etenkin äiti, jaksoi panostaa! Sonja ja Jutta toivat tarjottavaa, äiti oli hankkinut vaikka mitä herkkuja, tehnyt ihanan baby shower-viirin, koristellut kotia ilmapalloilla ja serpentiinillä ja äiti oli jopa ostanut Nasulle lahjan, mitä en todellakaan osannut odottaa! Ja siis en osannut odottaa ihan sillä, että mä en muutenkaan olettanut että kukaan hankkis Nasulle mitään, tarkotushan oli vaan syödä ja viettää aikaa yhdessä. Nasu sai kaksi antikoliikki-tuttipulloa, baby washin ( öäh mikä on tälle järkevä suomennos?! ), vauvaöljyn ja supersöpön unirievun ( niin pehmee ja Disney-aivopesu jatkukoon! ). Oon kyllä todella otettu ja kiitollinen, mulla oli ihan mahtava päivä! ♥
HUOM! Itse en siis koskenut alkoholiin, ihan vain selvennykseksi jos joku niin sattuu luulemaan.
Vaikka eilinen oli tosi rento ja ihana, niin kyllä sekin ilmeisesti vei voimia jonkin verran. Nimittäin mä nukuin viime yönä 12 TUNTIA!! Sitä ei oo tapahtunu koko raskauden aikana, nimittäin mä yleensä valvon yöt ja nukun tosi pienissä pätkissä enkä todellakaan niin hyvin kuin mitä viime yönä. Toivotaan, että nukkuisin nyt loppuaikana paremmin ja että olo helpottais enkä olis kuin ahteriin ammuttu karhu enää. 


Tiistaina pyörähtää käyntiin raskausviikko 39 ja pitäis varmaan alkaa miettimään sairaalakassin pakkaamista..? Huomenna meillä on kontrollikäynti äitiyspoliklinikalla missä saadaan tietää vähän lisää juttujuttuja ja että missä mennään. Santulla on töitä ja koulujuttuja niin, että tällä kertaa äiti tulee mun mukaan polille ( koska kumpikaan noista ei suostu päästämään mua yksin ) mikä on aika kivaa, sillä äiti näkee Nasuttimen ultrassa! Huomista jännityksellä odottaen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti