tiistai 25. huhtikuuta 2017

RV34: TERVEISET SAIRASTUVALTA

Kahden viikon hiljaiselon jälkeen onkin jälleen raskauskuulumisten aika kun viikko 34 pyörähti tänään käyntiin! Hiljaiselon syy on ollut ihan vaan se, että oon ollut niin loppu etten oo jaksanut edes ajatella blogin päivittämistä. Oon pyörinyt kivuissani ja itkenyt, ravannut lääkärissä ja itkenyt vähän lisää. Mä alan mun epätavallisen itkuherkkyyden vuoksi epäillä, että mulle nyt puskee hormonit koko viimeisen kahdeksan kuukauden ajalta kerralla päälle ( pahoitteluni kanssaeläjälle ). 


Ei tääkään raskausviikko alkanut kovin hyvin, mutta siihen on taas ihan eri syy. Nimittäin toissailtana mulle iski ihan yhtäkkiä hirveä kurkkukipu ja se on tässä vaan pahentunut ja saanut toverikseen ihan jumalattoman päänsäryn ja kuumeen. Flunssanpoikanen perkele. Päänsärky on tasolla psyduck ( u know, pokemon joka kärsi jatkuvasti hirveestä päänsärystä, piteli päätään ja hoki "psaijaijaijaiiii" ). Ei auta kun litkiä mehua ja tuijotella aivot narikkaan-ohjelmia, varma parannuskeino! 

Mitäs muuta tässä parin viikon aikana on tapahtunut?

Mulle on alkanut tulemaan raskausarpia jenkkakahvojen lisäks vasempaan pohkeeseen ja takareiteen. Lääkäri ihmetteli, että miten mulle ei oo tullu mahaan yhtään kun kuitenkin kärsin atooppisesta ihosta. Mulle olis oikeastaan ihan se ja sama vaikka olisin yltä päältä raskausarvissa, ne ei mua haittaa. 
Ollaan saatu ihan järjetön määrä vauvanvaatteita sukulaisilta eikä meidän oo pitänyt ostaa itse oikeastaan mitään. Multa on tulossa pari uutta osaa Nasun hankinnoista, mutta vaatteet jätän joko kokonaan välistä koska niitä on oikeasti niin hirveä määrä, tai sitten poimin sieltä muutaman ultimatelempparin. Oon kyllä superkiitollinen äidille joka on kierrellyt kirppareita vauvanvaatteita katsellen, enolle joka toi naisystävänsä kanssa meille ison läjän vauvanvaatteita sekä Santun serkulle, jolta on myös odottamassa kassillinen vauvanvaatteita. Ollaan käyty viettämässä pääsiäistä sekä mun isoäidin, että mun äidin luona. Voi elämä kun oma malttamattomuus kasvoi kun leikittiin mun 9kk vanhan serkun kanssa! Onneks Nasu on täällä pian!Yöt on edelleen yhtä valvomista ja kipeitä supistuksia on tullu muutamana päivänä. Maha tuntuu kadonneen ihan yhtäkkiä ja vauvan liikkeet on paljon harvemmassa kuin aiemmin. Lisäks kipuja on päivittäin ja eilen illalla kyllä parkasin, kun tuntui niin kuin Nasu olis yrittäny puskee ittensä pihalle. Sattu aivan älyttömästi!

Semmosia tällä kertaa. Ja kun multa on vaunuista kyselty, niin ne ovat vihdoin täällä ja lupaan esitellä ne seuraavassa postauksessa! Laskettuun aikaan 49 päivää, tässähän alkaa jännittämään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti