maanantai 6. maaliskuuta 2017

VIIKONLOPPUFIILIKSET

Vaikkakin viime viikko tuntui kestävän ikuisuuden, viikonloppu oli taas silmänräpäyksessä ohitse. Taitaa olla aika tuttu ilmiö jokaiselle, että puff viikonloppu tuli ja meni ennen kuin sitä ehti tajuamaankaan. 

Meillä oli kerrankin vähän erilainen viikonloppu! Useimmiten Santtu on tosi väsynyt töistä ja mä oon muuten vaan ihan loppu, joten päädytään viettämään viikonloput rauhallisesti kotona. Ohjelmaan yleensä kuuluu pleikkarin peluuta, tehdään jotain hyvää ruokaa, käydään ulkona kävelemässä, siivotaan, katellaan tv-sarjoja ja vaan ollaan. 


Nyt kuitenkaan kumpikaan ei jaksanut viettää koko viikonloppua kotona, vaan lauantaina oli täydellinen sää lähtee mini-roadtripille sukulaisia katsomaan. Käytiin Santun vanhemmilla ja isovanhemmilla ja nähtiin jopa yksi supersuloinen 3kk vanha poikavauva. Voin sanoa, että tekee näistä viimeisistä kuukausista vielä pidempiä kun joutuu sitä omaa pojua vielä odottelemaan! Käytiin sitten lisäksi vielä mun äidin luona ja oli kyllä ihana nähdä kaikkia. Venyi se reissu hiukan odotettua pidemmäksi kun oltiin vasta yhdentoista aikaan illalla kotona, mutta sitten vain saunaan ja nukkumaan. Muutenkin tykkään automatkoista Santun kanssa kun siinä on vaan sitä aikaa puhua ja höpistä. Usein me puhutaankin kaikkea maan ja taivaan väliltä, nykyään tietty yksi iso puheenaihe on tulevaisuus ja Nasu.
Niin ihana kuin olikin nähdä kummankin perhettä, sunnuntaina sen huomasi että oli edellisen päivän mennyt paikasta toiseen. Me herättiin kymmeneltä, mutta nukahdettiin uudestaan yhdentoista paikkeilla. Santtu heräs ennen kahtatoista ja mä näin unia aina yhteen saakka. Käytiin mun herättyä tunnin lenkillä järven jäällä, katsottiin miesten 50km hiihtoa ja mä nukahdin taas siinä kolmen jälkeen ja heräsin puoli viisi. Loppupäivä meni enemmän ja vähemmän Skyrimia pelatessa ja aina kun Santtu pelas, mä sain samalla touhuta bujon parissa. 


Maanantai oli kyllä hyvä aloittaa ihanan viikonlopun jälkeen, auringon paistaessa ja lenkillä käydessä.

2 kommenttia:

 1. Kotiviikonloput on ihania, mutta välillä on kyllä kiva käydä reissussakin! Mikäs sen parempi kuin pieniä vauvoja käydä moikkaamassa :p Ihanan aurinkoisia ja keväisiä kuvia tässä postauksessa!! Kivaa uutta viikkoa sulle :)

  http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllä sitä välillä kaipaa jotain muutakin kuin kotona istuskelua. :) Kiitos ja samaa sulle, vaikkakin vähän myöhässä! :D

   Poista