torstai 16. maaliskuuta 2017

NASULLE PART 3

Meille on viime osasta kerääntynyt aika huima määrä tavaraa enkä tosiaan aio änkeä tähän osaan niitä kaikkia, vaan lisää postauksia Nasun tarvikkeista on tulossa! Seuraava osa taitaakin olla kaikki nanan ( eli mun äidin, Nasun isoäidin ) hankkimia, hih.


Aloitetaan vaikka sitteristä. Me ostettiin itse asiassa sitteri, hoitoalusta ja leikkimatto ennen kuin tiedettiin lapsen sukupuoli joten ne on kaikki vaaleansävyisiä. Nasulle on hankittu Moweo Liten sitteri jossa on sekä musiikki-, että värinätoiminto ja ajastin. Musiikissa on useampi eri vaihtoehto ja mun lemppari taitaa olla lintujen äänet. Kaaressa roikkuvat lintu- ja kukkapehmo ja toi lintu on mun mielestä ihan törkeen söpö! Toivotaan sitten vaan, että Nasu tulee viihtymään tässä.
Me käytiin vaatteita läpi ja tajuttiin, ettei meillä oo vastasyntyneelle oikeastaan mitään. Kävin sitten eilen Sonjan kanssa pyörimässä kaupoilla ja löysin Lindexiltä kolme bodya ja henkkamaukalta yhden vaatesetin johon kuuluu body, housut ja hattu. Rakastan Lindexin vauvanvaatteita, sillä niissä on usein todella suloisia kuoseja ja siellä on monesti värikkäämpiä vaatteita kuin vaikkapa hm:llä. Nytkin siellä oli "ota 3 maksa 2"-tarjous lastenvaatteista niin käytinpä sen hyödyksi. 

Kuten raskauskuulumisissa kerroinkin, mekin saatiin vihdoin äitiyspakkaus! Meille tosiaan tuli vuoden 2016 pakkaus ja vaikka moni on saattanutkin sen sisällön nähdä, esittelen senkin täällä. 


Pakkauksesta tuli mm. söpö makuupussi ja toppahaalari josta Santtu jotenkin tykkäs extrapaljon. Mä itse tykkään todella paljon makuupussin väreistä ja kuosista!
Pakkauksesta tuli myös kevyttoppahaalari, villahaalari ja 9 bodya. Tuo ruskea haalari olis mun mielestä muuten söpö, mutten oikein piittaa noista kuvista rintamuksessa. Villahaalari näyttää vähän vaarin kalsareilta, mutta onneks sillä ei oo minkään sortin merkitystä!

Noista yhdeksästä bodysta mun suosikit taitaa olla harmaa-kelta-turkoosi-puolipallot-body, mintunvihreä body sekä sininen koirakuosinen body. Vähiten taisin tykätä tuosta monivärisestä raitabodysta sekä dinosaurus-apina-kuosisesta bodysta. Housuja tuli kuuden kappaleen verroin ja sukkia kolmet. Housuista mun ehdottomat lempparit on kirkkaankeltaiset ( sääli että menee pitkä aika ennen kuin ne on sopivat ) pöksyt sekä mintunvihreät raitahousut. 


Mukana tuli myös pyjama sekä kolmet potkuhousut ( ?? ). Pyjama on mun mielestä niiiin ihana vaikka siinäkin joutuu jonkin aikaa odottelemaan, ennen kuin se on sopiva. 
Muita mukana tulleita tavaroita olivat mm. lakanat, kirja, pöllökuosinen kuolalappu, myssy sekä kypärämyssy, unilelu, kylpypyyhe, talkkia, kuumemittari, hammasharja, kylpylämpömittari, hiusharja, kynsisakset, liivinsuojia, nännivoidetta, siteitä sekä kondomeja. Kuvista jäi puuttumaan vielä peitto, sukkahousut, harsoliinat, patjansuojus sekä ruokalappu. Hyvinkin laaja äitiyspakkauksen sisältö on! Ja oon niin kiitollinen, että Suomessa on mahdollista saada tällainen. 

Löytyikö teille mieluisia? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti