keskiviikko 15. helmikuuta 2017

RV24: USKO LOPPUU

Puoliväli on ylitetty ja nyt ollaan jo siinä vaiheessa, että jos vauva syntyisi niin hänellä olis jo pieni mahdollisuus selvitä. Neljä kuukautta olis siis vielä jäljellä laskettuun aikaan ja se tuntuu musta niin saatanan tuskaselta! Mun jalkakivut on vaan pahentuneet enkä oo saanut nukuttua enää pariin viikkoon kunnolla. Nukahdan helposti jonka jälkeen nukun tunnin, max kaksi, herään ja valvon aamuun asti kunnes nukahdan ehkä pariksi tunniksi. Eikä lääkäriltä edelleenkään saa muita apuja kuin venyttely, kylmägeeli ja särkylääke, koska todennäköisesti vauva painaa johonkin hermoon eikä mun jalkakipuun auta kuin synnyttäminen.


Mulle on iskenyt myös iltaisin pahoinvointia ja selkäsärkyä sekä eilen kärsin kipeistä supistuksista. Eikä unohdeta sitä kuinka mun atooppinen iho on ottanut askeleen pahempaan ja mm. mun sormet on ihan auki revitty ja syömisestä on tullut hankalaa, koska ei tee mieli mitään ja kaikki ällöttää! Mä kun oikeesti luulin, että syöminen jos joku olis helppoa raskausaikana ( eli siis luulin, että mulle tulis kunnon mieliteot ja mun kroppa ilmottais erittäin selkeästi mitä haluan syödä, mutta se on yhtä sekasin ku minä muutenkin ). 


Ja jos kuukausi sitten jäbän potkut tuntuivat harvoin ja erittäin pieninä, niin nykyään se on jatkuvaa möngertämistä ja alan epäilemään, yrittääkö hän tulla mun mahasta läpi. Potkut on voimistuneet niiiiiiin paljon! Etenkin jos luen satuja tai Santtu juttelee nasulle niin nasu innostuu potkimaan. Poju taitaa myöskin kapinoida dopplereita ja ultrausmasiinoita vastaan, nimittäin maanantainkin neuvolassa ( kuten joka kerta, kuten kotonakin ja kuten ultrissakin ) vietettyään vuorokauden hiljaiseloa nasu heräs ja alkoi potkimaan suoraan doppleriin. 

Tänään vauva tulee taas hitusen todellisemmaksi, nimittäin haetaan pinnasänky! Sitten olisi aika ruveta hiljalleen etsimään vaunuja ja pienempiä tarvikkeita.

2 kommenttia:

  1. Ikävää, että sulla on noin pahoja vaivoja jo nyt! Itse olen rv 23 ja en oo kärsinyt vielä muusta, kuin hiuksien lähdöstä ja raskausajan iskiaksesta. Muuten koko raskaus on ollutkin alusta saakka todella helppoa ja ihanaa aikaa, hassua miten yksilöllistä odotus aika onkaan! Toivottavasti vauvasi pysyy vielä masussa, vaikka pystyisikin jo ehkä selviämään. Paljon tsemppiä loppu odotukseen ja toivottavasti kipusi hellittävät <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo toivotaan, että pysyy! Ei ikimaailmassa pää kestäis sitä jos vauva joutuisi olemaan teholla ties kuinka kauan ennen kuin hänet sais kotiin. :( Mutta ihana kuulla, että sulla on ollut helppo raskaus! Ihanaa odotusaikaa sulle myös! ♥

      Poista