tiistai 7. helmikuuta 2017

NASULLE PART 2

Ensinnäkin haluan sanoa, että mulla on muutama postausaihe mielessä, mitkä ei liity raskauteen jotta saadaan vaihtelua tähän raskauskuplaan! Mutta nyt vielä pysytellään kuplan sisällä.

Hullua, miten paljon sitä ehtii kertymään tavaraa vain kuukaudessa. Vastahan mä meinaan tein viime kuussa part ykkösen ja siinäkin oli tavaraa jo kerrakseen! Tosin suuri osa tämänkertaisista esittelyistä ollaan saatu lahjana. Ja viimekertaisista tavaroista katos roosanvärinen body ja samanvärinen, kukkakuosinen hattu poikalupauksen myötä. Aloitetaan supersuloisista bodyista, jotka saatiin meidän kaverilta, Jutalta, lahjaksi. Kuten kuvasta näkyy, yhdessä lukee i ♥ daddy, yhdessä lukee vuoronperään mommy daddy ja yhdessä lukee i ♥ mommy. En malta odottaa, että pääsen pukemaan meidän pojan näihin! 
Jutalta saatiin myös söpöt raitapöksyt ja sukat, mutta sukat unohdin laittaa kuvaan mukaan! Meillä taitaa pikkuhiljaa olla sukkakiintiö täynnä, koska niitä on kerääntynyt.. jostain? Star Wars-aiheinen pehmo saatiin meidän toiselta kaverilta, Timolta. Mä ite rakastan Star Warseja ja tää oli huippuhauska lahja! Hanhiemon satuaarre saatiin mun isoäidiltä mikä oli hauska yhteensattuma, sillä olin just edellisenä päivänä kattonu samaa kirjaa torista ja miettinyt sen ostoa. Sieltä ollaan ehditty jo lukemaankin nasulle satuja ja kirja tuo paljon ihania muistoja mieleen omasta lapsuudesta. 


Mä tajusin, etten oo itse ostanut kuin pari kirjaa nasua varten, sillä ollaan saatu mun äidiltä monta satukirjaa lahjaksi. Ollaan aiemmin saatu Meidän Tomppa, Pieni sininen auto ja vaikka mitä, mutta nyt saatiin gender reveal-juhlissa lahjaksi Tomppa on iso ja Ainon vuosi. Keräilen Aino- ja Tomppa-kirjoja sillä ne on nykyään aika harvinaisia ja niitä mun äiti on mulle lukenut joten tässä palataan taas omiin lapsuuden muistoihin. Ja nää kirjat on oikeesti mulle sekä Santulle tärkeitä, sillä Santtukin haluaa, että luetaan nasulle paljon. 


Pyjamia meillä ei oo pojalle kuin yksi kipale joten kun meidän Kesäkuiset-ryhmässä facessa tuli myyntiin kaks kappaletta pyjamia vitosella niin tartuin siihen heti. Lähinnä siks, että toi "me and my dad"-pyjama oli niin söötti.

Vaatteista viimeisinä pari meidän tilaamaa juttua, nimittäin Polarn O. Pyretin pipo ( jota kutsun satupipoks koska no, kattokaa sitä! ) ja neulehaalari, joka otettiin vähän isommassa koossa jotta se menee meidän kesävauvalle sitten syksyllä ja talvella. Näiden tilaaminen oli vähän hetken mielijohteesta, sillä Polarn O. Pyretillä oli alet ja kumpikin näistä oli -50%.


Ja sitten vielä yksi isoista ostoksista, nimittäin axkidin turvakaukalo. Me oikeestaan ostettiin tää jo viime kuussa, mutta sain aikaseks kuvattua sen vasta nyt. Ihan perus musta turvakaukalo siis ja tän ainakin pitäis olla testivoittaja. Mulle oli äärimmäisen tärkeetä, että ostettiin turvakaukalo uutena eikä käytettynä ja pienen väittelyn jälkeen Santtukin myöntyi ja totes, että parempi se on uutena ostaa. Muut isot hankinnat meneekin sitten käytettyinä, mutta turvallisuudesta en ala tinkimään. 

Edelleen jäi ne väripommit uupumaan vaatteista, mutta nyt ei juuri ollakaan vaatehankintoja itse tehty. Kirpparikierroksellakin kun käytiin pari viikkoa takaperin, niin löytyi oikeastaan vain tyttövauvoille kaikkea vaaleanpunaista, muttei poikavauvoille mitään. Josko ensi osassa.. 

2 kommenttia:

  1. Ootteko jo miettiny, millaiset vaunut teille tulee? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mua houkuttelis Hartanin vaunut, mutta ne on ainakin uutena niin kalliit ettei tuu kesää. :D Varmaan ruvetaan pikkuhiljaa etsimään torista sun muualta vaunuja. :)

      Poista