lauantai 25. helmikuuta 2017

MRS "NAH, I'M GONNA CHANGE IT"

Joku saattaakin muistaa, että just parisen viikkoa sitten tein meidän olohuoneesta esittelypostauksen ( klik! ). Noh, niinhän siinä sitten kävi, että viikko sitten mä päätinkin vaihtaa tylsyyksissäni koko olohuoneen järjestystä. Mä oon ihminen joka kyllästyy todella nopeesti asunnon järjestykseen ja oonkin vaihtamassa sitä vähän liian usein. Se myös toimii hermostuksen poistoon, nimimerkillä vaihdoin meidän vanhan kämpän olohuoneessa järjestystä ehkä tuntia ennen kuin mua tultiin hakemaan mun polttareihin. Onneks ainakin tähän mennessä Santtu on ottanut meidän kämpän järjestysmuutokset hyvin vastaan ja nytkin tykkäs tosi paljon. Joten ladies and gentlemen, meidän uusi järjestys! 

Mä meinasin ensin siirtää tv-tason tuohon kiipeilypuun paikalle, mutta koska siellä ei ollut nettipiuhalle saatika antennipiuhalle paikkaa niin päädyin laittamaan tv-tason olohuoneen puolella olevan ison ikkunan eteen. Ja koska en halunnut televisiota suoraan ikkunan eteen, niin se löysi paikkansa nurkasta ja sen ollessa hitusen vinossa, pystyy telkkaria katsomaan myös nojatuolista joka on tätä nykyä tv-tason vieressä. Telkkarin näkee nyt myös keittiöön! 

Kokeilin myös tv-tason löydettyä paikkansa, että miten sohva sopis ihan toiselle puolelle huonetta eli tuohon kohtaan, missä Oonan kiipeilypuu nyt on. Omaan silmään siihen tuli liikaa väliä joten ding, nyt se on noh, tuossa. Miten sitä nyt sen hienommin sanomaan ( hienosti linjassa pikkuikkunan ja muidenkin seinien kanssa ja harmoniassa keskellä huonetta, what? )? 
Huomasittekin varmaan pikku sneak peekin meidän pojan sitteristä jonka kokosin kans aikani kuluksi ( vaikka laskettuun on vielä reilut 3kk aikaa.. krhm ). Mutta kaikenkaikkiaan olkkarista tuli meidän kummankin mielestä paljon kotoisampi ja kivemman näköinen. Jaksoinhan mä melkein 2kk katsoa sitä vanhaa järjestystä, taitaapi olla uus ennätys! 

4 kommenttia:

 1. Toimii aika hyvin noinkin, näyttää hyvältä! :)

  VastaaPoista
 2. Mukava uusi järjestys ja näyttää tilavammalta verrattuna aiempaan järjestykseen :) Mä vaihdan kanssa mielelläni usein järjestystä, sillä siten saa nopeasti jotain uuden tuntua ilman suuria investointeja :D

  ♥: Ane

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin näyttää, eikä tunnu niin kolkolta! Ja joo usein haluaa just jotain uutta kotiin, mutta järjestyksen vaihtaminen on lompakolle ystävällisempää. :D

   Poista