sunnuntai 12. helmikuuta 2017

KAVERIKIRJA-HAASTE

Näin Kiian blogissa tän "aikuisten kaverikirja"-haasteen ja päätinpä sunnuntaipäivän ratoksi itsekin täytellä tän, vaikka aika moni kohta onkin varmaan tuttu. Mutta mä rakastan tällaisten haasteiden lukemista ja tekemistä ja kaikki listaushommat, gallupit ym on mun mielestä ihanan rentoja ja hauskoja ( ja pienenä rakastin täyttää näitä ). Joten asiaan!Nimeni on: Mimosa Karoliina Rouhiainen

Jotkut tosin kutsuvat minua: hyvin sekalaisilla eri nimillä. Santtu kutsuu mua nimellä pumpum ( en tiedä miksi ) tai mussu, yksi kavereista kutsuu mua peuraks ja oon mun parhaalla ystävällä facebookin messengerissä nimellä power pet. Että tuota juu.

Olen syntynyt vuonna: 1995  eli olen siis: 22

Pienenä olin varma, että minusta tulee isona: laulaja ja olin pienestä pitäen varma, että musta tulee ylioppilas. Ei oo kyllä tapahtunut vielä tähän päivään mennessä.

Mutta isona minusta tulikin: äiti. Tai no lapsi nyt ei ole vielä maailmassa, mutta musta tulee kesäkuussa ihanan pienen pojan äiti! Ja kyllä mä jonkun koulutuksen vielä hankin.. Heh.
Täydellinen puoliso: makaa tällä hetkellä mun takana sohvalla katsomassa jääkiekkoa. Santtu on aito, huomaavainen, fiksu, huumorintajuinen.. lista jatkuis loputtomiin asioista, joita rakastan Santussa. Me oltiin aluks kuin yö ja päivä, mutta ollaan kasvettu yhdessä ja meille on tullut myös niitä yhteisiä piirteitä. Santtu huomioi muut ja muiden tunteet, muttei oo liian kiltti ja pitää kiinni omista mielipiteistään. Ja onhan se pirun söpö! Ja meille tulee huomenna neljä vuotta täyteen ( vaikka tuntuu, että tulis enemmän )!

Jos saisin lisää tunteja vuorokauteen: tekisin enemmän kunnon kotiruokaa, liikkuisin, viettäisin Santun kanssa aikaa ja nukkuisin!

Harrastan nyt: kevyttä treenaamista kotona mun jalan huonon kunnon vuoksi, lukemista, kirjoittamista ja tännekin yritän kirjoitella. Ärsyttää kun olis liikuntamotivaatiota vaikka muille jakaa, muttei liikuntakykyä sitten edes kymmenesosaa siitä.

Parin lasillisen jälkeen kuuntelen perjantai-iltana Spotifysta: kaikkea sekalaista, tosin mun lasilliset on äärimmäisen harvassa ja etenkin nyt raskaana ne ei sisällä alkoholia.

Noloin teevee ohjelma, josta pidän: Telkkarista tulee katsottua vain paria ohjelmaa satunnaisesti, enkä pidä niistä kyllä mitään nolona. Jos telkkaria katson, niin yleensä katson Remppa vai muutto, Leijonan luola USA tai Pitääkö olla huolissaan.


Bravuurini keittiössä: on kuulemma pannukakku. Meillä Santtu tosi usein hoitaa nykyään ruoanlaiton vaikka mäkin osaan kokata ja vieläpä ihan hyvin ( vaikka itse sanonkin ). Mutta jos joku ruokaruoka pitäis sanoo, niin varmaan perunamuusi ja uunikanat.
Melkein hävettää kertoa, mutta itken aina kun:
hormonit jyllää tosi pahasti. Itken oikeastaan todella harvoin, mutta hormonit kyllä joskus herkistää itkemään kaikelle.

Lapsuuteni lempilelu: oli varmaan legot tai barbiet.

Lempilelu nykyään: on jumppapallo ellei tuota ihmisen kirousta, älypuhelinta, lasketa. Pelleilen vähän väliä jumppapallolla kotona ja istun sillä useammin kuin sohvalla.

Salainen paheeni: on kausiherkuttelu. Eli joskus syön pitkiäkin aikoja tosi terveellisesti ja sitten saattaa iskeä vähintään yhtä pitkä aika, jolloin herkuttelen lähes päivittäin.

Ei kun se ihan oikea salainen paheeni: torkuttaminen. Oon kaikkea muuta kuin aamuihminen ja jos mulla on aamulla herätys, nukun helposti parikin tuntia sen yli..

Viisaus, jonka olen tähän mennessä oppinut: Asioilla on tapana järjestyä, tavalla tai toisella. Ja tästä viisaudesta saan kiittää äitiä!2 kommenttia:

 1. Leijonan luola on kyllä hyvä sarja!! Olipa hauska lukea sun vastauksia :) Ja makeita talvi-kuvia sulla!

  http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on yllättävänkin hyvä sarja! :) Kiitos paljon! Ja sun vastauksia oli myös tosi hauska lukee. :)

   Poista