tiistai 21. helmikuuta 2017

HARMAAHAPSU

Mulle raskausajan pukeutuminen on ollut aika hankalaa ja siksi mun päivittäiseksi asukokonaisuudeksi onkin muodostunut Santun kollarit ja huppari, mahdollisesti kera villasukkien ja pipon. Aikalailla myös 90% ajasta kuljen ilman meikkiä, sillä mun iho on aivan rikki sekä naamasta että kaulasta. En siis oo mikään kovin hehkeä näky näin raskausaikana ( muutenkin tuntuu, että se kuuluisa raskausajan hehku on kiertäny mut niin kaukaa kuin suinkin pystyy ). 

Viikonloppuna kuitenkin tuli käytyä kirpputorilla ja löysin sieltä aika mukavan asukokonaisuuden kesäksi, jota voin käyttää myös raskaana ollessa. Ainakin jos mun maha ei kasva ihan uusiin ulottuvuuksiin. Ja sehän on ihan ok kasata asukokonaisuus kesäksi tällai helmikuussa, eikö? Ainakin tuli fiilisteltyä tulevaa kesää ja mä odotan into piukeena kelien lämpenemistä ja sitä, että saisin vihdoin vaihtaa mun muumitakin nahkatakkiin. Asukokonaisuuteen kuului siis kirpputorilta löydetty H&M harmaa, hihaton mekko ja Vero Modan rusehtava hapsuliivi sekä ruskeat nilkkurit. Hatun oon ostanut uutena henkkamaukalta joskus viime vuonna. Toivon mukaan saan käyttää näitä vaikka sitten veljen kevätjuhlassa ( milloin siitä tuli niin iso että se pääsee jo peruskoulusta?! ) enkä oo silloin vielä synnärillä, koska viikkoja on silloin jo huimat 38+4 ja vaan 10 päivää laskettuun! 
Mitä mieltä harmaahapsusta? 

4 kommenttia:

 1. Aivan ihana asukokonaisuus ja kaunis olet :)

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva asukokonaisuus kyllä, etenkin kirpparilöydöksi!! Sopii sulle aivan todella hyvin.
  Salaa olen myös kateellinen sille, että ylipäätään löysit kirpparilta jotakin :D Tuntuu, etten koskaan itse löydä mitään siellä käydessäni..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ja joo ihmettelen itekin, että löysin kirpparilta yhtään mitään! Ne löydöt on niin harvassa nykyään. :D

   Poista