torstai 5. tammikuuta 2017

PRETTY PINK BIRTHDAY

Varmaan jo kolme viikkoa viimeisimmästä päivityksestä ja ne kolme viikkoa ovat menneet joulunvietossa, kuumeessa ja muuttohommissa. Me ollaan nyt asuttu reilu viikon verran uudessa asunnossa ja kaikki on pientä säätöä vaille valmista. Esittelyn teen blogiin kunhan kaiken saa kuntoon, mutta pakko sanoa jo tässä vaiheessa, että uus asunto on ihanan valoisa, avoin ja tilava. Sekä täällä on paljon lämpimämpi kuin vanhassa asunnossa, sillä täällä eivät ikkunat vedä.Eilen oli mun syntymäpäivä ja täytin siis 22 vuotta. Syntymäpäivän vietin Sonjan, Santun ja Ilkan kanssa ja kaikki oli yllättävän.. pinkkiä. Mä olin todella yllättynyt, että Sonja muisti kuinka joskus oon puhunut siitä kuinka 6-vuotiaana sain joululahjaksi Barbie Pähkinänsärkijäbaletissa-elokuvan ja se oli aivan huippu ja tuo paljon hyviä muistoja mieleen. Sillä tosiaan, sain kyseisen elokuvan Sonjalta syntymäpäivälahjaksi! Kyllähän se vähän hassu oli katsoa näin aikuisena ( krhm.. "aikuisena" ), mutta aika ihanaa kun tuli lapsuusmuistoja mieleen kyseisestä leffasta. 


Mun herkkulakon vuoks tehtiin Sonjan kanssa synttärismoothiet joista en kyllä ehtinyt ottaa kuvaa ennenkuin lasit oli tyhjät. Mutta tais olla elämäni ensimmäinen smoothie joka on onnistunut ja sekin tais olla ihan vaan Sonjan ansiota. 

PINKKI SYNTTÄRISMOOTHIE:
 • loraus juissin kiivi-lime-mehua
 • 1 banaani
 • mansikoita iso kourallinen
 • 1 kiivi
 • n.125g maitorahkaaMyös Santtu, joka on neljän kuluneen vuoden aikana muistanut mua tasan kerran, yllätti. Nimittäin sain Jimmy Choon "Blossom"-hajuveden jota oon kuolaillut jo hetken aikaa. Pinkki pullo pinkissä bling bling-paketissa. Ja niiiiin hyvän tuoksunen! Äitikin muisti mua lähettämällä pari flaxi-arpaa postissa ja piru soikoon kun jäin yhden päähän siitä, että olisin voittanut 250 000 euroa! Mutta yrittänyttä ei laiteta.

Päivä meni leffojen ja höpöttelyn parissa ja oli kaikin puolin rento ja ihana syntymäpäivä!

2 kommenttia:

 1. Hyvää synttärii viel näin jälkikäteen <3 Ja aika symppis toi barbileffa :D

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! ♥ Joo on ja Sonja oli ainoo ihminen joka muisti ton asian! :D

   Poista