keskiviikko 11. tammikuuta 2017

PREGNANCY TAG

Löysin tän pregnancy tagin iki-ihanan Julian blogista ja päätin näin yön pimeinä ( ja pirun unettomina.. ) tunteina raapustaa tän itselleni! Mikäs sen parempaa kuin valvoa just sinä yönä kun seuraavana aamuna olis aikainen herätys neuvolalääkäriä varten.. Olisin ennemmin voinut valvoa niinä öinä kun seuraavana aamuna ei ollut herätystä, mutta aina ei voi voittaa.

1. Miten ja milloin sait tietää olevasi raskaana?

Olin vähän malttamaton ja tein raskaustestin jo monta päivää ennen kuin kuukautisten olisi pitänyt alkaa ja yllätykseksi se näytti hyvin hyvin haaleaa plussaa! Tää tapahtu siis ihan lokakuun alussa. Pari päivää myöhemmin clearblue digital-testi näytti positiivista.


2. Miltä sinusta tuntui? 

Mulla tais olla semmonen "onko tää totta"-olo ja olin superonnellinen. Me siis aloitettiin yrittämään lasta ja tärppäs heti ekalla kerralla, mitä en olis ikinä uskonut! Olin valmistautunut henkisesti monen kuukauden yritykseen. 

3. Kuinka vanha olit?

21-vuotias.

4. Miten kerroit miehellesi? 

Siitä haaleesta plussasta odotin, että Santtu tuli kotiin ja kun siinä rauhassa oltiin niin kävin hakemassa testin ja näytin, että haalee se on mutta plussa ihan varmasti! Ja silloin clearblue-päivänä soitin sille kesken työpäivän hysteerisen onnenpuuskan pauloissa mihin se vaan nauroi. :D

5. Odotitko viikolle 12 ennen kuin kerroit muille? 

Meidän piti odottaa, mutta kerrottiin julkisesti jo viikolla 8-9 kun käytiin varhaisultrassa. Äidille soitin heti seuraavana päivänä ja sekin tuntu liian pitkältä ajalta odottaa!


6. Onko tämä ensimmäinen lapsesi?

On.

7. Haluatko lisää lapsia?

Oon yltiöpäisen onnessani nasusta, mutta ei, en halua enempää lapsia. Mulle yks lapsi on sopiva määrä ja Santtu on mun kanssa onneks samalla linjalla. Jos joskus mieli muuttuu niin sitten muuttukoot, mutta tällä hetkellä yks lapsi tulee eikä enempää.

8. Mikä oli suurin raskausajan himo?

Kiivit!! Ehdottomasti. Syön niitä ihan hulluna. Toinen suuri himo on jäätelö.

9. Mikä on pahinta raskaana olemisessa?

Tähän voisin sanoa, että mun kohdalla ainakin 99% raskaudesta on kamalaa. Mulla on jatkuvasti kipuja, alussa oli huonoo oloo, väsymystä.. Kaikki raskausoireet on tullu mitä vaan voi tulla. 

10. Mikä on parasta raskaana olemisessa? 

No kyllä mä oon innoissani noista pikku potkuista joita tuntuu välillä. Ja ylipäätään se on parasta, että oikeesti mahassa kasvaa oma lapsi ja sen saa maailmaan kesäkuussa. ♥

2 kommenttia:

  1. Oi ompas sun maha jo iso :) mä olen samoilla viikoilla ja maha ei näy juuri ollenkaan vaikka oon tosi pieni kokoinen. Tollasta masua odotellessa <3 hyvää odotusta sulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tää on kyllä ihmeen iso, mutta nasu painokin aika paljon jo ekassa ultrassa siihen nähden mitä sen olis pitäny painaa. :D Hyvää odotusta sullekin! <3

      Poista