torstai 19. tammikuuta 2017

NASULLE PART 1

Ensin ajattelin, että teen yhden ison pläjäyksen siitä mitä ollaan hankittu nasulle tähän mennessä, mutta koska tavaraa olikin jo yllättävän paljon kertynyt niin katsoin parhaaksi tehdä postaussarjan hankinnoista!

Luulin, että meillä ei oo vaatteita vauvalle vielä juuri ollenkaan, mutta kyllä niitä yllättävän paljon löytyi! Paljon puuttuu, mutta paljon jo on. Mikäli oikein laskin, meillä on vauvalle 5 pitkähihaista bodya, 4 lyhythihaista, 4 housut, 7 paria sukkia, 3 hattua, pyjama ja ulkoiluhaalari. Meillä on myös pari tuttipulloa ja tuttia sekä monen monta vauvanpeittoa jotka mun isoäiti on tehnyt. Niistä mun ehdoton lemppari on kokovalkoinen ja superpehmee peitto joka näkyy parissa kuvassa! 
Mä oon ite päällystänyt kaikenmaailman disney-kuvilla yhden laatikon missä pidän vauvan sukkia, ultrakuvia sekä neuvolakorttia siltä ajalta kun äiti ootti mua. Nallehaalari ( josta haaveilin jo ennen kuin tulin raskaaks ) saatiin äidiltä ja vanhan roosan värinen body sekä kukallinen hattu saatiin joululahjaks mun mummupuolelta. "Don't mess with my daddy"-bodyn oli mukana Santun isyyspakkauksen mukana jonka tein Santulle joululahjaksi.Nolottaa myöntää, mutta lyhythihaisista bodyista beigen ja valkoisen tähtikuvioisen bodyn sekä tuttipakkauksen ja unikko-tuttipullon ostin jo ennen kuin alettiin yrittämään lasta ( perhanan vauvakuume.. ). Tammenterhokuvioisen bodyn löysin kirpparilta ja "Hello I'm new here"-bodyn tilasin Aliexpressistä. Muumi-tuttipullon ostin joku aika sitten samoin kuin kaksi alinta pitkähihaista bodya jotka löytyivät Lindexiltä ( ja jotka on supersöpöjä! ).


Housuista valkoiset eläinkuviolliset on mun äidiltä saadut, mustat tähtipöksyt ja oranssiruskeet siilipöksyt ( kyllä, siilipöksyt ) ovat Lindexiltä ja Star Wars-pöksyt kuuluivat samaan settiin bodyn kanssa, joka oli Santun isyyspakkauksessa.Meidän ainoo pyjama on myös mun äidiltä saatu ja sen alla on mun isoäidin kutoma vauvanpeitto. Korvallisen myssyn oon ostanut henkkamaukalta, storm pooper-bodyn Aliexpressiltä ja valkoinen myssy on myös tullut mun isoäidiltä. 

Yllättävän paljon siis on jo hankittu joista parin käyttötarve riippuu siitä, tuleeko meille tyttö vai poika. Lisää vaatteita toki tulee äitiyspakkauksen mukana ja niitä on sitten ehkä hiukan helpompi hankkia kun vauvan sukupuoli on tiedossa. Mua harmittaa, kun en oo nähnyt paljoakaan "metsäneläin-henkisiä" bodyja ja vaatteita missään ja lähes kaikki värit on haaleita ja pastellinsävyisiä, itse ehkä ennemmin suosisin värikkäämpiä ( joita on pari kappaletta henkkamaukalla joista haaveilen.. ). 

Oliko joukossa mitään teidän mieleen?

4 kommenttia:

 1. Aww miten suloisia, varsinkin tuon ekan kuvan nallehaalari ja Muumi-tuttipullo! ♥ Me ollaan saatu jo aika monta säkillistä vaatetta sukulaisilta ja työkavereilta ja huomenna pitäisi hakea äitiyspakkaus ja tsekata myös sen sisältö, en ole edes ehtinyt oikeasti tutustua mitä meillä jo on ja mitä puuttuu, luotan että kasseista löytyy tasaisesti kaikkea :D Itse ei olla ostettu kuin ihan muutama halpa pieni body. Mitä meiltä oikeasti ylipäätään puuttuu on edelleen vaunut ja itkuhälytin. Kunhan ollaan päästy vihdoin muuttamaan, niin pitää ottaa oikeasti työlistalle käydä kaikki vaatteet läpi ja laittaa kokojärjestykseen.

  http://bottleoflove.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon kans ihan hullaantunut näihin! Meillä isommista hankinnoista on hommattuna vain turvakaukalo, mutta onneks kesäkuuhun on vielä aikaa! :D Täällä kans odotellaan äitiyspakkausta aika into piukeena. :D

   Poista
 2. Ihana blogi! Minä ja miesystäväni harkitaan lapsen yrittämistä. Ikää meillä on "vasta" 21 ja seurustelua takana 4kk. Olemmeko aivan hulluja? Seurusteltua aikaa on vasta kovin vähän, mutta kaikki tämä tuntuu oikealta. Mieheni asian otti alunperin esille ja kannusti minua tähän. Olin hyvin "ennakkoluuloinen" aluksi asiaa kohtaan, juuri tuon seurustellun ajan takia, mutta kyllähän minäkin tätä haluan. Ehkä eniten pelkään muiden mielipiteitä asiaan. Olen yrittänyt takoa itselleni, että olimme sitten seurustelleet 4kk tai 4vuotta, voi asiat mennäkin niin miten emme haluaisi tai sitten juuri niin kuin haluamme.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :)

   No meillä mä oon vasta täyttänyt kuukausi sitten 22 ja mies täyttää marraskuun puolessa välissä, eli ollaan kumpikin synnytty -95. Nuoria siis ollaan. :) Ei kai siihen ole mitään oikeaa aikaa koska yrittää, se on täysin jokaisen oma asia eikä kuulu muille kuin teille. :) Tärkeintä on ehkä se parisuhteen vakaus. Meille tulee kahden viikon kuluttua juuri tuo 4 vuotta täyteen, mutta tärkeintä meillekin on se, että ollaan vakaassa, hyvässä ja rakastavassa parisuhteessa.

   Poista