sunnuntai 15. tammikuuta 2017

KOTI PART 1 - MAKUUHUONE

Varoitan jo etukäteen, ettei tällaiset postaukset oo mun vahvinta alaa, mutta... Me muutettiin lähes kolme viikkoa sitten uuteen asuntoon ja hiljalleen kaikki tavarat ovat löytäneet paikkansa. Toki meille tulee ennen kesää vielä paljon muutoksia kun makuuhuoneesta vaaterekki ja peili väistyvät pinnasängyn tieltä ja meidän pitäisi tunkea lipasto hoitotasoksi jonnekin nurkkaan ja mitä kaikkea muuta pientä täällä nyt sitten muuttuukaan vauvan tulon myötä. 

Me muutettiin muutamaa neliötä isommasta kaksiosta tähän kaksioon, ja moni varmasti miettiikin, että mitä järkeä muuttaa kaksioon kun vauva tulossa. Tai että miksei jääty siihen hitusen isompaan asuntoon? Meillä ratkaiseva tekijä oli asunnon pohjapiirustus. Me kaivattiin avoimempaa ratkaisua ja täällä saatiin se avokeittiön muodossa. On helpompi vahtia sitterissä istuvaa vauvaa samalla kun touhuaa keittiössä. Meidän uudessa asunnossa on myös isompi kylpyhuone ja se on kyllä aika luksusta jo kun kylppäri ( kuten koko asunto ja talo ) on tehty vuonna 2015, meidän vanhan asunnon kylpyhuone oli tehty 1974 ja se oli alkuperäiskunnossa. 

Mennään siis asuntoesittely part ykköseen, meidän makuuhuoneeseen!Meillä on oikeesti aika pieni makuuhuone, sillä muita huonekaluja ei oikein mahdu kuin pieni hylly, meidän sänky ja pinnasänky. Muita tavaroita ei kyllä oikeastaan tarvitakaan makkariin, sillä lipasto+hoitotaso laitetaan varmaan olohuoneeseen. 

Mun lempparikohta meidän makuuhuoneessa on varmaan kirjahylly, jonne ollaan aseteltu lastenkirjoja ja pallovalot. Tarkoituksena olis kerätä mm. Aino- ja Tomppa-kirjoja joita mun äiti on mulle lukenut kun olin pieni ( ja joita saa lähinnä vaan antikvariaateista ), Mauri Kunnaksen kirjoja, Muumi-kirjoja.. Pekka Töpöhäntä onkin nasun kummitädiltä ja Tomppa-kirja mun äidiltä aka nanalta.

Mitä tykkäsitte? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti