tiistai 31. tammikuuta 2017

GENDER REVEAL
Te ketkä seuraatte mua instagramin puolella, teille tässä ei oo mitään jännitystä. Nimittäin instagramissa julkaistiin jo lauantaina juhlien jälkeen kumpi meille on tulossa, mutta jos ette oo käyneet mun instan puolella niin tässä postauksessa saatte sen selville! Mun piti tehdä laajempi video juhlista, mutta koska halusin keskittyä sukulaisten ja ystävien kanssa olemiseen, video jäi aika heikonlaiseksi ja heitänkin siihen mukaan lauantain kuvasaldoa! 

Ja kuten kuvista näkyy, mä vähän hullaannuin dr.oetkerin elintarvikeväreistä.. Hih. Me siis värjättiin alkoholittomat boolit sinisellä ja punaisella elintarvikevärillä, samoin chocolate chip-keksitaikina ja juustokakkujen päälliset. Punapäällysteinen juustokakku oli sitruuna-mansikka ja sinipäällysteinen oli valkosuklaa-kuningatar. Muita tarjottavia meillä oli mun isän tekemät kinkku-feta-tomaattipiirakat ja vaahtokarkit, jotka sattu sopivasti olemaan puoliks vaaleensinisiä ja puoliks vaaleenpunasia. 


Mua huvittaa kun tärisin ja jännitin ihan hulluna siinä vaiheessa kun oli aika paljastaa vauvan sukupuoli. Me kuitenkin itse se jo tiedettiin ja silti jännitti! Oli mulla itkukin aika lähellä, enkä tiedä oikeastaan johtuiko se väsymyksestä, stressistä vai pelkästään onnesta. Väsymys ja stressi ainakin vaikutti perjantai-iltana niin, että itkin hysteerisesti kesken keksien leipomisen... 


Mutta juhlat onnistu hyvin, kaikki tuntuivat viihtyvän ja tarjottavat meni hyvin kaupaksi, eli aika onnistunut päivä etten sanois! Saatiin myös muutamat ihanat lahjat, mutta niistä kerron sitten erillisessä postauksessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti