tiistai 10. tammikuuta 2017

AAMUTOUHUISSA

Pitkän aikaa on jo menty niin, että nukahdan illalla todella helposti, mutta noin tunnin unien jälkeen alkaa koko yön kestävä heräily ja pyöriminen. Asiaa ei mm.viime yönä auttanut hirveät, repäisevät kivut oikella puolella vatsaa joita oli jo edellisyönä, mutta vaan vasemmalla puolella. Aamut siis venyy kun uni tulee kunnolla vasta 8-9 aikaan aamulla. Miltä mun aamut suurinpiirtein näyttää?

11:47 - Huonosti nukutun yön ja aamutorkkuilun jälkeen saan vihdoin itteni ylös. Samantien ulkovaatteet niskaan, kuuloke korvaan ja aamukävelylle samalla kun soitan äidille. 

12:30 - Kotona erittäin lyhyen kävelyn jälkeen, kiitos jalka kun teet kävelemisestä tuskaa ja niin vaikeaa, ah. 

12:50 - Lyhyt ja kevyt lihaskuntotreeni ilman painoja, jälleen kerran jalan ehdoilla..

13:24 - Pedin petaus, vaatteet vaihtoon, pikainen meikkaus ja kämpän siistimistä. Luoja tää huusholli kaipais kyllä nyt mun ryhdistäytymistä.. 

13:58 - Vihdoin aamupalaa ja lemppariblogien lueskelua! Panostin tänään aamupalaan ja tein smoothien kiivistä, mansikoista, maitorahkasta ja mango-passionhedelmämehusta. 


Eli periaatteessa mun aamut on n.klo 12-14. Oon ehdottomasti sitä mieltä, että mun pitäis saada itteni paljon aikaisemmin ylös jotta ehtisin tekemään enemmän kotona ennenkuin Santtu pääsee töistä, mutta aina ei jaksa kun on nukkunut yön huonosti. Ja äidin sanoja lainatakseni: nyt kannattaa nukkua koska sitten kun on vauva, ei voi enää ummistaa silmiään milloin huvittaa. 
Mulla alkoi tänään rv19 ja eilen oli aika merkittävä päivä meille, nimittäin me tunnettiin potkut! Ja ne tunsi vieläpä kädelle! Parasta oli kun aamuisen jumppatuokion lisäksi nasu ilmotti itestään vielä illalla potkujen muodossa pariinkiin otteeseen. Musta tuntuu, että tuolla mahassa kasvaa aikamoinen kickboxing-tyyppi.

2 kommenttia:

 1. Oi miten ihana postaus ja onnellista odotusaikaa! <3 Mä muistan miten olin tuohon aikaan ihan hermona miksen jo tunne potkuja ja miksi maha on edelleen vain pieni pömppis :D Mulla ekat hennot kuplinnat alkoi tuntumaan vasta rv 21+. Nyt viikkoja 28+ ja odotan jo niin äitiysloman alkua :) Kiireettömät aamut on kyllä niin ihania! Kuten äitisikin sanoi niin nauti nyt ja lepää ihan luvan kanssa, vauva-arjessa omaa aikaa tulee varmasti kaipaamaan :)

  http://bottleoflove.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin! <3 Sullahan alkaa viikot olemaan lopuillaan kohta! :) Mä olin kans ihan varma, että tuntisin potkut vasta joskus lähempänä 25 viikkoa, mutta niin se pikkutyyppi vaan ilmotteli itestään jo nyt. :) Ja pitää yrittää levätä, väsymys on aika kova! :D

   Poista