maanantai 19. joulukuuta 2016

UPDATE ELÄMÄÄN

Mä joulukuulle tein tavotteeks, että päivittäisin kahdesti viikossa blogia. Tein myös monia muita tavoitteita jotka ei ollu edes vaikeita saavuttaa, mutta jotenkin lähes kaikki on jääny multa hoitamatta. Tosin vetoon myös siihen, että tulin reilu viikko sitten kipeeks ja raskaus + nuhakuumekurkkukipu = fyysisesti aivan kamalaa, ainakin jos on ollut yhtä kivulias raskaus kuin mulla. 

Viikko sitten tapahtui kuitenkin muutakin kuin se, että tulin kipeeks. Nimittäin mulla alkoi vihdoin toinen kolmannes! Huomenna starttaa jo rv16 ja ylihuomenna mulla on neuvolalääkäri, missä toivon mukaan päästään kuulemaan nasun sydänääniä ja saan kuulla, onko tää perhanan jatkuva kipuilu ja paineen tunne lantiossa normaalia. Raskauden saralla on muutenkin paljon jännää tulossa, sillä me saadaan 24.1 tietää onko siellä kaikki hyvin ja kumpi meille on tulossa. Mulla on edelleen selittämätön tyttöfiilis, mutta sehän me nähdään sitten. Me myös päätettiin saman viikon lauantaina pitää Suomessa vähän harvinaisemmat gender reveal-juhlat missä paljastetaan meidän läheisille esikoisen sukupuoli. Meidän mielestä hauska tapa kertoa läheisille kerralla ja nähdä sitten reaktiot. 


Ja hei, tällä viikollahan on jo joulu! Tosin mulla ainakin joulufiilistä on syönyt tää muuttorumba ( koska muuttohan tapahtuu viikon päästä ja kaikki pitää pakata ennen perjantaita jolloin lähdetään joulunviettoon ) ja kaaoksen keskellä eläminen. Mulla on myös listalla monen monta asiaa mitä haluan tehdä, mutta jostain syystä mua ei oo innostanut tehdä niitä enää täällä nykyisessä asunnossa. Odotan innolla muuttoa ja uusia tuulia. Mutta on niin ihanaa päästä viettämään rauhallinen jouluviikonloppu maalle ja ollaan tänä vuonna panostettu lahjoihin paljon enemmän, joten odotan mielenkiinnolla miten ihmiset niihin suhtautuu ja ollaanko tehty hutiostoksia vai miellyttääkö paketin sisältö. 

Nyt mä jatkan ruudusta Toisenlaisten äitien katsomista. Toivon mukaan teillä on joulufiilikset kohdillaan ja nautitte täysin rinnoin joulusta! ♥

4 kommenttia:

 1. Ootteko miettiny millaset vaunut hommaatte tai ylipäätään kaukalot sm. Ois kiva lukea 😊 Me ite ostettiin eilen meijän vaunupaketti ja oon niin tyytyväinen ja en malta oottaa et saadaan hakee ne postista ja etenki sitä et pääsis kruisaamaan niillä 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä Santtu päätti, että ruvetaan vasta helmikuussa ostamaan vauvalle tarvikkeita ( meillä ei siis vielä mitään!! ) enkä oikeastaan tiedä vaunuista muuta vielä, kuin että täytyy olla isorenkaiset. :) Varmasti teen postausta meidän hankinnoista vauvalle. :)

   Poista
 2. Onpas kivoja joulukuvia! Hyvää uutta vuotta 2017 sulle :)

  http://fiiaelina.blogspot.com.au/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Ja hyvää uutta vuotta 2017 sullekin :)

   Poista