lauantai 5. marraskuuta 2016

JUHANNUSVAUVA

Mun blogitauko loppuikin suunniteltua aiemmin. Tarkoitus oli alunperin palata tänne blogimaailmaan vasta joulukuun puolella, mutta tehtiinkin radikaali ratkaisu tänään miekkosen kanssa ja paljastettiin meidän suuri salaisuus jo nyt. 

MEITÄ ON KESÄKUUSSA KOLME. ♥


Eli kyllä, syy miksi pidin blogitaukoa on se, että olen raskaana. Me otettiin iso riski kun julkistettiin asia jo nyt kun mulla alkaa huomenna vasta kolmas raskauskuukausi eli täysiä viikkoja on 8, muttei vain maltettu olla enää hiljaa kun saatiin tänään varhaisultrasta kuvat käteen. Siellä sykki yksi pieni sydän erittäin vahvasti ja kaikki oli muutenkin kunnossa. Ja me ollaan vaan niin tajuttoman onnellisia! Plus sainpa tietää miks mun maha on kasvanut tajutonta vauhtia ( järkyttävän turvotuksen lisäks.. ), nimittäin Natiainen on kiinnittynyt mun kohdun etuseinämään.Meiltä on kysytty, että oliko Natiainen ( aka lapsemme, Santun keksimä nimitys ) vahinko. Vastaus: ei ollut. Natiainen oli täysin suunniteltu lapsi ja saatiin itse tietää mun raskaudesta kuukausi sitten kun clearblue digital-testin näyttöön ilmestyi se ihana, ihana sana: raskaana. Meillä kävi myös iso tuuri, sillä meillä tärppäs ensiyrittämällä.


Paljon voi vielä tapahtua, sillä ensimmäinen äitiysultra eli np-ultra on vasta kolmen viikon päästä ja ensimmäinen kolmannes on mulla ohi joulukuun alussa, mutta me ei voida siihen itse vaikuttaa. Me voidaan vaan toivoa parasta, että rakkaus pysyy matkassa kesäkuuhun asti. Laskettu aika meillä on tällä tietoa 19.6.2017. 

Nyt mä pystyn jälleen olemaan oma itseni enkä joudu väen vängällä vääntämään tekstiä tänne. Ja raskausjuttuja tulee varmasti olemaan täällä blogin puolella enemmänkin!

6 kommenttia:

 1. Olipas mukava törmätä blogiisi, odotusblogeja ei vielä hirveästi ole näin aikaisilla viikoilla. Ihana masu sulla jo noin aikaisilla viikoilla. Kateellinen, noh, helpompi se on pientä kumpua peitellä siihen asti ku raskaus paljastetaan. ;) Ite oon kyl tosin jo pari viikkoo pitemmällä mutta kuitenkin suht. Samoihin aikoihin. 10+4 mennään täällä ja la 31.5. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla ja hurjasti onnea! :) Joo täällä tuo maha tahtoo kasvaa jo nyt ihan hurjaks, saa nähdä mitä se on sitten loppumetreillä! :D Ja tänne raapustelen sitten raskaudesta varmasti suht paljonkin. :)

   Poista
  2. Kiitos paljon ♡ Joo jään kyllä taustalle seurailemaan ja komentoimaan jos koen tarpeelliseks :D Hoksasin et ollaan samanikäsiäki! :)

   Poista
  3. Mukava kuulla! :) toivottavasti tekstit miellyttää jatkossa!

   Poista
 2. En kestä ku jo kauan sitte mietin että nämä sun 'oireet' mistä oot kirjottanu tänne, kuulostaa että oisit raskaana.. Ja sitte käviki näi:D Onnea vaan paljon! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Damn, en vissiin oo onnistunu tossa salailussa kovin hyvin, et oo meinaan ainoa kuka on aavistanu. :D

   Poista