tiistai 11. lokakuuta 2016

KOIRAPOIKIA JA MOKKAPALOJA

Mun käy sääliks meidän naapureita kun koneella istuessani tai siivotessani laulan aivan täysiä joko disneyn kappaleita tai Adelea. En juurikaan edes kuuntele Adelea, mutta tänään on tällainen vaihe päällä. Hitto soikoon, mulla on muutenkin joku kummallinen vaihe päällä. Mulla olis paljon ajatuksia päässä, mutta en oikein saa kiinni mistään tietystä enkä tälläkään hetkellä tätä kirjoittaessa tiedä mistä kirjotan. Se selviää sen myötä mitä enemmän tätä kirjoitan. Hassua, eikö? No okei, uskon että tuun tänään jakamaan tänne pikku siivun meidän viikonlopusta.Viikonloppu vietettiin Santun kanssa maalla mun äidin luona ja siellä oli hurja vilske, sillä meitä oli parhaimmillaan kymmenen paikalla kun mun vanhempien ja kahden veljen lisäks paikalla oli mun sisko ( joka asuu viikot asuntolassa ) poikaystävänsä kanssa, minä ja Santtu sekä mun isäpuolen äiti miesystävineen plus kaksi ihanaa koirapoikaa. Naureskeltiinkin, että porukat tarvii vielä yhden sohvan lisää siinä vaiheessa kun jätkät hommaa tyttöystävät. 
Leipomista, saunomista, höpöttelemistä, kotiruokaa, kaunis sää sekä kirppislöytönä mustat farkut jotka mahtuu mun massiivisiin reisiin.

Mä nautin suunnattomasti mun porukoiden sekä Santun vanhempien luona käymisestä. Maaseudun rauha on parasta ikinä. Ja pakko sanoo, että maalla on paljon enemmän kuvattavaa kun kaupungissa, in my opinion. Mutta viikonloput meidän kummankin vanhempien luona on ihania pieniä minilomia kaupunkielämästä. 
Ootteko te enemmän kaupunki-ihmisiä vai tykkäättekö maaseudusta?

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti