torstai 15. syyskuuta 2016

T.O.R.S.T.A.I

Tiedän, että mulla olis aivan liian paljon kaikkee tärkeempääkin tekemistä kuin istua koneella, katsella youtube-videoita ja selailla kaikki mahdolliset verkkokaupat sisustusjuttujen toivossa, mutta kun tää on niin paljon kivempaa kuin siivoominen.

Oona on maailman ihanin unikaveri. Tänäänkin heräsin aamulla pieni kuorsaaja vieressä. Oikeesti, Onski on kova kuorsaamaan, kovempi kun uskois.


Rakastan rentoja aamuja kuten tänään, mutta toivoisin kyllä herääväni silti aikasemmin. Tosin tänään voin syyttää sitä, että sain unta vasta viiden aikoihin aamulla ja nukuin tosi huonosti pienissä pätkissä. Että ehkä se oli ihan ok nousta ylös vasta yhdentoista jälkeen.

Sonjan pitäis saapua huomenna taas tänne ( mikä on ihanaa! ) ja meillä olis niiiiin paljon tehtävää. Pitäis tehdä pikku makeover Sonjan hiuksille, pitäis leipoo ja nauraa maha kipeeks kuten joka kerta kun nähdään. Oikeestaan tiistaina, millon nähtiin viimeks ja nautiskeltiin kylmää lattee aurinkoisella parvekkeella, tajusin vasta kunnolla sen että ei hitto, me asutaan oikeesti samalla paikkakunnalla ekaa kertaa yläasteen jälkeen ja se on ihan mahtavaa!


Taidetaan jatkaa jo kuukauden jatkunutta pizzaviikonloppua Santun kanssa.. Ollaan viimeinen kuukausi eletty joka viikonloppu suurinpiirtein perjantaista tiistaihin kotitekoisella pizzalla. Hashtag healthylife.. No äh ketä kiinnostaa! On se terveellisempää kun pizzerian, kestää kauan ja kun muuten syödään terveellisesti niin se on ihan fine. Etenkin kun mäkään en käytä juustoo pizzassa ollenkaan, yök!

"Ajatella nyt kanelia kun tuntematon kutsuu!" Näin sanoo Muumipappa.. En kai mä voi olla ainoo yli 20-vuotias joka silloin tällöin kattoo muumeja tylsyyksissään? Toki ainakin meikäläisellä se on ollut tosi iso osa lapsuutta kun oon päivät pitkät kattonu muumeja yhä uudestaan ja uudestaan kori tai pipo päässä.. Kyllä, kori.


Iltasin meillä on jo muodostunut jonkinlaiseks tavaks selata oikotien sekä myytävät että vuokrattavat asunnot ja ihailla niitä ja vaan haaveilla, jos mekin joskus saatais ihan ikioma koti.. Niitä mä itseasiassa tolla toisella välilehdellä selailen taaskin. Sijainti on jo meillä aika selvä mistä oma koti halutaan, mutta vielä pitää odotella. Muita oma koti-haaveilijoita?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti