maanantai 12. syyskuuta 2016

SUNDAYMOOD

Oon aina vihannut sunnuntaipäiviä ja ehkäpä siitä syystä sunnuntait kuluu yleensä koomassa sohvan pohjalla. Eilinen meni pitkälti samalla kaavalla ja mun piti tää postaus tehdä jo illalla, mutta halusin keskittyä viettämään aikaa Santun kanssa sen sijaan, että olisin näpytellyt tietokoneella. Nyt näin maanantaina kun Santtu on iltavuorossa, mulla on hyvää aikaa nautiskella coca cola zeroo viinilasista ja koomailla edelleen sohvan pohjalla kirjotellen tätä. Tosin tällä hetkellä mun koomaan syynä on simppelisti järkyttävän kovat menkkakivut, taas. Joka pirun kuukausi sama homma. Santulle totesin ennen sen töihin lähtöä, että joko oon taas koko päivän syömättä koska en kivun takia yksinkertaisesti kykene tai sitten jääkaappi on typötyhjä puhumattakaan kuivamuonakaapista ja Oonan ruokakiposta.. 


Mutta meidän sunnuntaipäivä koostui peitoista ja tyynyistä, ruoasta, halailusta sohvan nurkassa, Black Sailsin kolmannesta kaudesta ( jonka aikana vedin huutoitkua kauemmin kuin kehtaan myöntää ), kynttilöistä, mun jouluhaaveiluista, Oonasta, ulkoilusta ja syksyn väreistä, vähän lisää ruoasta ja Oonasta. 


Mun piti jaksaa tänään lähtee salille ensimmäistä kertaa yli vuoteen, mutta nukuttuani max 5h viime yönä pikku pätkissä ja pienenkin kävelyn tehdessä kipeää päätin odottaa kipujen lievenemistä ja ottaa rennosti tän maanantain. Maanantait on muutenkin hyvä viettää just sillä tavalla kuin itse haluaa, oli se sitten pizzapäivän viettoa, kunnon hikitreenin vetämistä, tanssimista keittiössä tai jouluhaaveilua pinterestissä ( krhm.. ). 

HAVE A SUPERDUPER DAY!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti