maanantai 19. syyskuuta 2016

SUKLAAPOPPAREITA JA YSTÄVIÄ

Mä oon huomannut, että kun meidän ystäväpiirissä juhlia järjestetään niin mä jostain kumman syystä oon juurikin se kuka ne järkkää. Johtuiskohan siitä meidän hyvin harvassa olevat pirskeet? Anyways, lauantaina meillä oli pienimuotoiset pippalot täällä kotona ja voisin sanoa, että ilta oli erittäin onnistunut. Tarjottavina oli ihan perus sipsejä ja poppareita sekä niiden lisäks kokeiluina ranch-poppareita sekä tumma- että valkosuklaapoppareita ( jotka meni hujauksessa kaupaks! ). Kurkun kostukkeeksi tehtiin alkoholitonta boolia jonne laitettiin persikkajääteetä, sitruunavichyä ja limeä. 

Ilta kului ihan rattoisasti korteilla pelaten ja jutellen. Ja Oona sai niiiiin paljon huomiota taas osakseen, kyllä se nautti kaikista lukuisista rapsutuksista ja paijailuista! Vaikka Onski onkin aika säikky kissa aina aika ajoin vieraiden käydessä, niin lauantaina se ei ollut kyllä moksiskaan. 

Meikäläinen vaan väsyi aika nopeesti, sillä olin juhlien loppumetreillä ollut jo viimeisten 48 tunnin aikana yli 40 tuntia hereillä, joten painuin kahdentoista jälkeen nukkumaan. Tää vois vaikuttaa monen mielestä oudolta ja tökeröltä, mutta vieraat oli kaikki meidän kummankin ystäviä eli ei haitannut jos toinen meistä vetäyty yöpuulle ja jokainen osas olla meillä kuin kotonaan eikä vaivaantunut mun nukkumaanmenosta. 

Nyt ollaankin vietetty pari koomapäivää, sillä Santulla oli tänään kuukausittainen arkivapaa töistä ja se onkin vierähtänyt rattoisasti jääkiekon ja Teen Wolfin parissa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti