perjantai 2. syyskuuta 2016

SIMPLE FALL OUTFIT

Kuten jokainen hyvä blogipostaus, aloitan tämänkin sanomalla kuinka järkyttävän huono oon missään asupostauksissa koska mulla ei oo oikeesti minkäänlaista tyylitajua enkä mä osaa kertoo mun asuista. "Ömh tuota.. tässä mulla on paita ja öh. housut". Voisko joku opettaa mua?
Noh joka tapauksessa, mun "heitän vaan jotain päälle"-vaatteista kehkeyty ihan kiva, simppeli asu syksyksi! Ison neulepaidan ja huivin oon löytänyt kirpputorilta ja sekä farkut että kengät on henkkamaukalta. Kengät itseasiassa on mun hääkengät ja farkut maailman parhaat farkut ikinä koska ne sopii mulle sekä reisistä että vyötäröstä! 
 Syksy ja loppuvuosi on muutenkin vuoden ihaninta aikaa ( sen lisäks, että on taas tilaisuus käyttää isoja neuleita ja huiveja ) ja musta jotenkin joka vuosi tähän aikaan tuntuu, että kaikki ovet on avoinna. Mä kuljen alkuvuoden ja kesän jotenkin aina ihan sumussa, kesän kuumuus on niin inhottavaa ja oon vaan helpottunut kun ilmat viilenee ja sade puhdistaa ilmaa.


Kun vaatteista puhutaan, niin oon monesti miettinyt, että haluaisin ostaa vaatteeni jostain eettisemmästä paikasta kuin H&M:ltä, mutta yleensä mun lompakko tykkää henkkamaukan hinnoista enkä tiedä mitkä ketjut Suomessa olis eettisiä. Jos teillä on tietoo niin vinkatkaa! Olis ihan mahtavaa siirtyä eettisesti valmistettuihin vaatteisiin. 
Nyt mä lähden jatkamaan pizzaperjantaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti