keskiviikko 7. syyskuuta 2016

PROJECT HEALTHY

Tänään oikeesti mulla iski karu todellisuus päin kasvoja. Asia, mihin en ollut kiinnittänyt mitään huomiota koko kesän aikana remonttistressin ja siitä johtuvan henkisen huonon olon vuoksi. Vajaassa 4 kuukaudessa, mulle on tullut painoa lisää 6 kiloa. Kuus kiloo häiden jälkeen, huhhuh! Se kilomäärä on näinkin lyhyessä vartalossa hyvinkin huomattava määrä eikä se oo lihasta mitä on tullut. Oon vasta parisen viikkoa sitten ruvennut liikkumaan uudestaan ja syömään vähän kevyemmin, mutta tänään tajusin että mun on ihan oikeasti keskityttävä parantamaan elintapojani. Miksikö? No koska mulla on huono olla mun kehossa. Oon väsynyt, turvonnut ja energiatasot on aivan nollissa. En viihdy omassa kropassa ja huomaan olevani kiukkuisempi kuin esim ennen häitä jolloin liikuin paljon ja söin terveellisesti. Tai no, normaalisti. 

 


 


Mä oon sellainen joka elää terveellisemmin ja liikkuu silloin kun siltä tuntuu ja niillä tavoilla kuin koen mieluisaks ( kuten iltalenkit Santun kanssa ja kotitreenit aamuisin ). Nytkin haluan keskittyä parantamaan mun elintapoja enimmäkseen henkisen hyvinvoinnin vuoksi enkä halua pakottaa itteeni syömään/tekemään mitään mistä en pidä. Enkä itse henkilökohtasesti voi sietää lauseita kuten "ota ittees niskasta kiinni", "just do it, no excuses", "life begins at the end of your comfort zone" ja hoaaaah. 

Ota ittees niskasta kii? No en ota jos käsket, otan sitten ku siltä itestä tuntuu, anna mun syödä tää pulla rauhassa. 

Just do it, no excuses? Edelleen, anna mun syödä tää pulla rauhassa, teen sitte ku siltä tuntuu. 

Life begins at the end of your comfort zone? Mun käsitys mukavuusalueen ulkopuolelle menemisestä on liian kylmässä suihkussa käyminen. Ja toi lause antaa sellasen kuvan, että terveellisesti elämisen ja liikunnan on oltava hirveetä tuskaa ja jokanen hetki on sellanen joka saa olon hyvinkin epämukavaks. Miksei sitä voi sitten tehdä sillä tavalla, ettei tuu inhoo ja loppuelämän pakkopullaa ( PULLAA! ) treenaamisesta ym?Mutta nyt alkaa mun pikku projekti ja ajattelin tätä projektia päivitellä ehkä kerran, pari kuussa. Tavoitteena mulla on pudottaa ainakin se -6kg joka on tullut häiden jälkeen ja mua vähän jännittää, koska en koskaan aiemmin oo tällaista painonpudotusprojektia julkaissut missään muualla kuin mun omassa päiväkirjassa, huih! 

Ja tää alkaa sillä, että kohta mun lenkkikaveri tulee kotiin ja lähetään haistelemaan raitista ulkoilmaa!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti