keskiviikko 14. syyskuuta 2016

BLOUSE & LEATHER

Mä en vielä tänäkään päivänä, 21-vuotiaana, oo löytänyt sitä "omaa tyyliäni" aivan täysin. Muistan kun mulla oli ala-asteella joku ihme hevarivaihe, yläasteella kävin läpi kaikkien tunteman awkwardin emo-/scenevaiheen, joku ihme ernu-kawaii-tyyppinen vaihe oli hetken aikaa kuvioissa, perus teini tissivöineen olin ysiluokalla ja yritin amiksen ekalla ruveta pukeutumaan muka niin aikuismaisesti.. Tänä päivänä mun tyyliä vois kuvailla sanoilla "nää löyty kaapista ensimmäisinä" ja mä oon pirun kateellinen niille, ketkä on löytänyt sen oman tyylinsä. Ehkä mulla jotain pientä ideaa alkaa olemaan siitä, millasesta tyylistä tykkään ja millanen on just mulle sopiva. Mulle läheisimmät on huomautellut mm. siitä, kuinka ne ekana ajattelee mua jos ne näkee kauluspaitoja jossain koska oon tunnetusti meidän lähipiirissä se kauluspaitahamstraaja. Aluks ihmettelin, että onko tosiaan näin, mutta kun katon mun vaatekaappiin niin krhm.. Kyllä, se on juuri näin. Mutta kauluspaidat on ihania! 
Toinen asia mitä mulla on ruvennu kerääntymään, on hatut. Meidän eteisessä on hattuhyllyllä useempi lieri- ja huopahattu, on pipoja ja ties mitä. Ai niin ja ne aurinkolasit. Santtu on kieltäny mua ostamasta enää yksiäkään aurinkolaseja. 
Pieniä palasia siis loksahdellut jo tyylin suhteen paikoilleen. Ja hei, nyt tuolta sivupalkista pääsee kätevästi klikkaamaan facebookin ja pinterestin tykkää/seuraa-nappeja sekä sieltä löytyy myös meikäläisen instagram. Facebookiinhan mä päivitän aina ensimmäisenä milloin tänne on tullut juttua ja instagram sekä pinterest päivittyy kanssa tasaseen tahtiin. See you there!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti