keskiviikko 21. syyskuuta 2016

-6KG PROJEKTIKATSAUS

Hiiohoi ja ensimmäinen katsaus projektiin -6kg! Kovin puhtaasti tässä ei olla menty, nimittäin parina päivänä on tullut herkuteltua hitusen ja vaakakin kovasti väitti, että mun paino olis noussut viikossa yli kaks kiloo. Rehellisesti sanottuna en oikein itse usko tuohon, enemmän epäilen sen olevan nesteitä tai muuta vastaavaa koska herkuttelut ei oo menny överiks tai jokapäiväiseksi. Enkä mä normaalia ruokaakaan oo ahminut, syönyt itseasiassa aika vähän ylipäätään. 


Myönnettäköön, että stressi yrittää pukata päälle välillä. Mulle tulee päiviä ja hetkiä jolloin stressaan syönkö oikein ja oikeita määriä ja onkohan ruokarytmi nyt tarpeeksi säännöllinen. Aivot rupee vääntämään tavallista elämää ydinfysiikaks. Tänään taas on päivä jolloin oon aivan uupunut, oon vaan onnellinen kun saan ruokaa nassuun. Etenkin kun tuntuu, että ruokahalu on kolminkertaistunut! Heräsin aamulla puoli viideltäkin ihan järkyttävään nälkään enkä saanut unta uudestaan ennenkuin olin syönyt, joten lappasin naamaan annoksen jauhelihaa, paprikaa ja viinirypäleitä.Aamulla nukuin ( TAAS ) herätyksen ohi eikä mun yritys unirytmin korjaamiseksi oo ollut kauhean menestyksekäs viimeaikoina. Tai no, korjaaminen on ehkä hiukan väärä sana, sillä en iltaisin valvo kovin myöhään. Mä oon vaan niin väsynyt ja puhki, että nukun lähes joka yö 10 tuntia ellen enemmänkin. Mutta selvittyäni aamukoomasta sain jopa tehtyä kunnon kotitreenin käsille ja vatsalle kahvakuulan ja käsipainojen avulla. Painot on ihan kätevät olla kotona, etenkin niinä päivinä kun ei millään jaksa raahautua pyörän selkään ja kuntosalille. Ja kotona mulla on oma, pieni, karvainen personal trainer!
Seuraavaksi odottelen parempaa puoliskoa töistä kotiin jolloin lähdetään meidän päivittäiselle iltakävelylle. Pakko sanoa, että se jos jokin on laatuaikaa parhaimmillaan! Kävelyn lomassa on mukava vaihtaa päivän kuulumiset ja saada raitista ilmaa yhdessä. Loppuillan voikin ottaa sitten rennosti kotona lievittäen stressiä samalla parilla palalla tummaa suklaata.  
 

2 kommenttia:

  1. Sä oot niin tajuttoman rohkee mimmi kaikinpuolin! Toi on niin ihailtavaa, miten avoimesti jaat sun projekteja / kuvia niistä. Nyt en tarkota ainoastaan tätä sun kroppaprojektia / kuvia siitä, vaan esimerkiks tää hiusjuttu. En osaa hyvin kirjoittamalla muotoilla ajatuksiani järkevästi, mutta pointtina se, että jatka samallalailla kun tähänkin asti, äläkä koskaan hukkaa tota rohkeutta mitä sulla on.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua, mulla on venähtänyt tähän vastaaminen aivan liian kauan! Kiitos hurjasti! :) En hukkaa, edelleen samalla linjalla jatketaan. :)

      Poista