perjantai 5. elokuuta 2016

"THERE IS NO ANGRY WAY TO SAY BUBBLES"

Mä toissapäivänä "siivosin" blogiani eli poistin kaikki päivitykset, joista puuttuivat kuvat eikä niitä saanut enää näkyviin. Samalla poistin jotain mun rage-päivityksiä ja mietin, kuinka voisin kertoa 17- ja 18-vuotiaalle Mimosalle, ettei niitä kaikkia turhautumisia tartte kirjoittaa sillä raivon hetkellä blogiin. Joo mä en tykkää pitää sellaista "pelkkää aurinkoa ja ruusuilla tanssimista"-imagoa blogissa, mutta ei kukaan halua lukea raivoamistakaan. Joo välillä taivas repee niskaan ja ruusujen piikit pistää, kaikki ei mee aina putkeen. Mutta nykyään osaan miettiä kahdesti ennenkuin kirjoitan niitä hetkellisiä supermegakiukuttelujani tänne. 

Oon siitä tainnut mainitakin, ettei viimeaikoina oo mennyt kovin hyvin. Kuten nyt, kun mulla on ollut jo vuorokauden maailman kamalin pääkipu joka ei lopu, ei sitten millään ja kahtena aamuna on ollut älyttömän huono olo. Myös henkisesti ollut tosi raskasta ja oon viettänyt itkuisia ja unettomia öitä, mutta kyllä sieltä tunnelin päästä näkyy valoa jos vain oikein haluaa katsoa. Mä oon piristyksekseni ostanut itselleni uuden kirjan, piirrellyt hassuja otuksia mun päiväkirjaan, katsonut Pokemonia Santun kainalossa, unelmoinut syksystä ja talvesta.. Mutta suurin piristys ootte te lukijat ja teidän kommentit! Kiitos kun jaksatte olla niin ihania! 

Ja nyt kun eletään elokuuta, kesä alkaa monella olla ohi siinä mielessä, että koulut alkavat jo ehkä ensi viikolla tai sitä seuraavalla. Mulla ei oo tulossa mitään eli edelleen oon kotona, mutta ajattelin käydä vähän kulunutta kesää läpi kuvien muodossa, jotka ei oo koskaan päässeet blogiin asti. Juhannuksena mun paras ystävä oli Oulusta saakka meillä viettämässä sitä, oltiin mun äidin luonakin ja käytiin Ruoveden laivarannassa. Kun ajettiin Ruovedeltä takaisin Tampereelle yöllä, päätettiin Kurun kohdalla pysähtyä yhdelle sumun täyttämälle pellolle valokuvaamaan. Me kuvailtiin varmaan tunti, naurettiin ja hengitettiin syvään sisään raikasta kesäkuista aamuyön ilmaa. Mä oon superonnellinen, että pysähdyttiin siihen. 
Mä oon myös nauttinut sadepäivistä ( kuten tänään ) sydämeni kyllyydestä ja kastunut litimäräksi kauppareissulla, käynyt rannalla ja pukeutunut rennosti, käynyt ystävien kanssa piknikillä ja nukkunut kissan kanssa päiväunia.
 

Oon käynyt luontokuvaamassa, testannut Noben aloe vera-juomaa ja käynyt silittämässä maailman söpöimpiä vasikoita ( can I have one, please? )! 

Kaikenkaikkiaan, mun kesä ei oo ollut ehkä se kaikista tapahtumarikkain, mutta ihana. Rauhaa, maaseutu, hyviä ystäviä, aviomies, karvalapsi, sade, kesäiset aamuyöt.. Ihana, ihana kesä. 

Ja jos teitä koskaan kiukuttaa niin muistakaa: There is no angry way to say bubbles. 

1 kommentti:

  1. Vau! Ihastuin noihin tunnelmallisiin kuviin, sun tyyliin ja tähän blogiin! :-)

    VastaaPoista