perjantai 26. elokuuta 2016

RAKAS PÄIVÄKIRJA..

..mitä mulle tänään kuuluu?


No jos alotetaan vaikka sillä, että mun kuuluis ansaita joku perhanan kultamitali ( vähintään ) siitä, että siivosin koko kämpän. Lattiasta kattoon. Enkä ees jaksanu laskee monetko sukat tai bokserit löysin lattialta saatika montako juomalasia oli missäkin. Olohuone vaihtoi fiksumpaan järjestykseen, vaatteet löysi takaisin kaappiin ja metrin korkunen pölykerros löysi tiensä imuriin. Mistä mun moinen siivousinto johtuu? Noh siitä, että..

..MEIDÄN ASUNTO ON VALMIS, REMONTTI IS OVER!!!Kuinka iloinen pieni ihminen voikaan olla eteisen kaapeista ( lukuunottamatta sitä, että Oonaa pitää hätyytellä niistä pois jos ne jää hetkekskää auki ).. Makuuhuone valmistui jo pari viikkoa sitten, mutta eteinen valmistu eilen, finally! Ollaan kolme kuukautta eletty sekasorron keskellä ja nyt vihdoin koti ja elämä normalisoituu. Pyykkikone ja tiskikone pauhaa, avoimista tuuletusikkunoista tulee raitista ilmaa, sade ropisee ikkunoihin, Shawn Mendes laulaa taustalla.. Ja siis tätä rentoutumisen määrää kun meillä on siisti koti pitkästä aikaa, maailman ihaninta! Kunhan pyykkikone on pyörinyt, saadaan tänne myös puhtaiden pyykkien tuoksua. 


Viikonloppu meillä menee aikalailla kotosalla, sillä Santtu on huomenna kuukausittaisessa lauantaivuorossaan ( onneks vastapainoks joka kuukausi on yks arkivapaa = pitkä viikonloppu ). Suunniteltiin pitävämme lattiatreffit ( joista kerron myöhemmin ) ja pohdin itsekseni jos vaikka lähiaikoina hilpastais taas maalle viikonlopuks, kaipaisin sitä niiiiiin paljon! Saa toki täällä kaupungissakin raitista ilmaa kun käy lenkillä, mutta se ei oo lähellekään sama asia kun kotona maalla.. Oih!

Viettäkää superihana perjantai! Ja btw, oonko ainoo joka on jo joulufiiliksellä vaikka on vasta elokuu?!

2 kommenttia:

 1. Ihania kuvia, etenkin toi metsäkuva! Ja joo ansaitsisit kyl kultamitalin siivoiluista, siin on oikeesti aika iso homma jos alkaa järkkäämään kämppää oikeesti kunnolla kuntoon ^^

  Lattiatreffit kuulostaa kiinnostavalta! Lisäjuttua niistä ootellessa... :D

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Joo etenkin kun kolme kuukautta asuttu remontin keskellä niin täällä on ollu aika kaaos. :D

   Ja nyt olis lattiatreffeistä täällä! :3

   Poista