tiistai 2. elokuuta 2016

LIERIHATTUTYTTÖ

Tiistai, elokuun toinen päivä. Mä täällä jo innoissani odotan syksyä ja talvee, joulu on tietty kanssa jo elokuussa ihan hyvä intoilun ja odotuksen aihe. Oon ilonen, että tää kuumuus alkaa pikkuhiljaa kaikkoamaan ja illat pimenemään. Kynttilät ja villasukat esiin! Käytiin yks ilta ulkona kuvailemassa mun sen päivän vaatetusta ja siinä samalla tuli kuvailtua pari uutta juttua mitkä oon hankkinut. Otettiin Onski mukaan, mutta se ei oikein arvostanut sitä. Ollaan yritetty opettaa sitä kulkemaan ulkona valjaissa, mutta se vaan viihtyy yksinkertaisesti sisällä. Kyllä se sitten lopulta rauhottu nurmikolle loikoilemaan, vaikkakin vähän hermostuneena. Santtu vähän jännäs lähteekö Oona karkuun kun otin siltä valjaat pois jo hississä, mutta se kipitti hirveää kyytiä suoraan meidän kotiovelle! :D

And let's get down to business, eli mitä uutta oon hankkinut viimeaikoina?


Mun joku kauan kadoksissa ollut hattutyttö on nostanut päätään taas ja rakastuin tähän lierihattuun kun sen näin. Silmissä rupes siis kiilumaan kaikki syysajan asukokonaisuudet ja mitkä lie kun toi osu mun silmiin. Toisena löysin vihdoin farkut ( ja vielä korkeevyötäröiset!!!! ) jotka on sopivat mulle sekä mun massiivisista reisistä, että notkovyötäröstä. Yleensä kaikki hemmetin farkut on isoja mulle vyötäröstä mun notkon alaselän pahentaessa asiaa. Ja no, siitä ei pääse mihinkään että kaikki farkut on mulle liian pitkiä koska mulla on pirun lyhyet jalat. No siihen lisätään vielä neljän euron hapsupaita ja neljän euron tennarit sekä siisteimmät aurinkolasit ikinä niin tämä tyttö oli materialismionnellisuuden huipulla. On mulla muutama muukin juttu vielä jemmassa, mutta niistä teen postauksen erikseen myöhemmin.


Nää kaikki jutut löytyi yllättäen H&M verkkokaupasta, mitkä jutut oli teidän mieleen? Ja pakko sanoa, tällaset ootd-postaukset ei todellakaan oo mun vahvinta alaa koska en vaan osaa kirjottaa vaatteista. Ehkä mä pysyn mun omituisuuksieni maailmassa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti