torstai 4. elokuuta 2016

KOLMEN ASKELEEN DIY

Jokainen hyvä DIY-postaus on hyvä aloittaa kertomalla, kuinka pirun huono on tekemään DIY-postauksia, niin paljon kuin niistä tykkääkin.Ensimmäisenä tarviit vihon sulle mieluisassa koossa, sakset, liimaa, kyniä ja valokuvia. Mulla on A4 kokoinen vihko käytössä mun päiväkirjassa ja kaikki valokuvat oon ottanut pinterestistä.Toisena valitset kuvat joita haluat käyttää ja leikkaat niistä samankokoisia kolmioita kantta varten. Kannen sivuille joutuu tekemään vähän erikokoisia kolmioita kuin muut. Mä tein aika vapaalla kädellä noi, mutta tarkempi saa toki olla. Sitten sommittelet, liimaat ja voilà! Kansi on valmis. 
Kolmantena tulee sitten se sisältö. Mulla on sekä päiväkirja että bujo. Päiväkirjaan mä kirjotan joka päivä kuulumiset ja piirtelen kaikenmaailman hassuja otuksia. On mulla siellä sitten lukulista-sivua, motivaatiosivua, joillekin sivuille oon piirrellyt huvikseni muuten vaan ja näin edelleen. Bujossa mulla on taas lukuhaastetta, summer bucket listiä, things i love-sivu, reseptejä, erilaisia listoja kuten lemppari tv-sarjat, biisit, kirjat.. Tässä vaan mielikuvitus on rajana ja ainakin mun ( ja monen muun ) pinterestistä löytyy paljon hyviä bujo-ideoita! Siinä oli mun kolmen askeleen ohjeet DIY päiväkirjan tai bullet journalin tekemiseen! Onko teillä bujoa? Ja haluaisitteko lisää multa kaikenkarvaisia DIY-postauksia?
 

3 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoitampa uudelleen! :D

   Eli, tosi huippu lopputulos! Tarvii vissiin tehä itsellekin kouluun parit diy-muistikirjat :)

   Bujot on just parhaita! Mullakin on ollu monia sellaisia mut ois kiva panostaa niiden ulkonäköönki kuin vain lyijärillä suttaamalla :D

   Ja tee toki enemmänkin diy-postauksii, tää tykkää niit ainaki lueskella ^.^

   Poista
  2. Ihana kuulla, että tykkäsit ja huippua jos sait ideoita tästä! :) Ja bujot on ihan parhaita!

   Pitää yrittää siis jatkossakin tehdä diy-projekteista postausta. :)

   Poista