lauantai 13. elokuuta 2016

HEDGEHOG

Mainittin jo mun hametyyppi-postauksessa, että ajoin hiukseni pois. Ja tää siis tapahtu toissapäivänä, eli torstaina. Mä nappasin Santun koneen ja päätin, että nyt lähtee. Mä olin leikitelly ajatuksella jo pidemmän aikaa mutten aiemmin ollu uskaltanut toteuttaa sitä.  


Miks mä ajoin hiukset pois? Koska häiden jälkeen mulla tuli joku ihme väristä toiseen-vaihe ja mä värjäsin niin moneen kertaan hiuksia, että niiden kunto väistämättäkin heikkeni. Mä halusin kasvattaa oman värin takaisin ja halusin hyväkuntoiset, käsittelemättömät hiukset. Tää oli mun nähdäkseni nopein sekä helpoin tapa siihen. Vaikkakin helvetin pelottava ja myönnän itkeneeni hetken lähinnä siks, etten tiennyt miten Santtu suhtautuisi. Turns out, että pirun hyvin! Se on vaan silitellyt mun päätä ja sanonut kuinka ylpeä on siitä, että mä uskallan. 
Oon saanut ihan älyttömästi positiivista ja rohkaisevaa kommenttia niin instagramissa kuin facebookissakin mistä oon todella helpottunut sillä mua pelotti julkaista kuva musta lähes kaljuna. Pelotti itseasiassa niin paljon, että olin lähellä oksentaa. Pelkäsin kuitenkin ihan turhaan ja nyt oon jo sinut näiden hiusten kanssa. Ja nää on kasvaneetkin ihan hirveesti jo parissa päivässä!

Mitä te ootte mieltä mun tempauksesta?

6 kommenttia:

 1. Rohkea veto, mutta terveiden hiusten takia kannattaa. Ei ollenkaan pahan näköne:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja joo kyllä mieluusti terveiden hiusten vuoks uhraudun. :)

   Poista
 2. Tosi rohkee veto, ite en uskaltais! :-D Sopii sulle kyllä tajuttoman hyvin, sun kasvonpiirteet pääsii tosi hyvin nyt oikeuksiin ja terveet käsittelemättömät hiukset on varmasti kaiken pelon ja jännittämisen arvoiset aikanaan :)

  https://notttwice.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Kyllä se aika shokki oli itelle loppupeleissä, mutta nyt oon jo tottunu ja hiukset kasvanu ihan sikana vaan viidessä päivässä! :D

   Poista
 3. Vautsi, nostan hattua sun rohkeudelle! Mutta turhaan jännitit, näytät nimittäin tosi upeelta! <3

  VastaaPoista