sunnuntai 28. elokuuta 2016

DATE WITH HUBBY

Monesti treffeillä käymisessä on ongelmana raha. Etenkin loppukuusta voi alkaa olemaan tiukkaa kun on maksettu vuokra, laskut, ruokaa, bussiliput ja muut menot. Meillä on ihan hyvä tilanne vaikka mä en olekaan töissä, mutta kaikille tulee aina jossain vaiheessa tiukkoja tilanteita. Treffeillä käyminen olis ihanaa, käydä jossain syömässä ulkona ja vaikka leffassa. Mutta jo pelkkä yksi leffalippu voi maksaa sen 13e mikä on - in my opinion - aika kova hinta. 

Mikä sitten on vaihtoehtona kun lompakko ei kestä ulos lähtemistä ja aviomies on väsynyt lauantaisen työpäivän jäljiltä? LATTIATREFFIT.
Mä mainitsin meidän lattiatreffeistä jo aiemmin täällä ja eilen meillä oli lattiatreffit. Se oli ihanaa vaihtelua vaikka kotona oltiinkin. Leivottiin yhdessä pizzaa ( pakko kerskua sillä, että Santtu tekee superhyvät pizzapohjat ), otettiin jälkkäriks tummia viinirypäleitä ( PA-RAS-TA! ), levitettiin peittoja ja tyynyjä lattialle ja katsottiin kynttilöiden palaessa HIMYM:iä.Kuten jo sanoin, eiliset lattiatreffit oli hyvää vaihtelua tavalliseen arkeen. Huomenna taas jaksaa aloittaa uuden viikon eilisen, superrentouttavan ja ihanan illan, sekä superlaiskan sunnuntain ansiosta. Mä istun sohvalla tälläkin hetkellä lötkövaatteissa kirjoittamassa tätä, Santtu pelaa mun vieressä NHL 16 pleikkarilla ja Onski nukkuu Santun jaloissa. Seuraavaks taidankin hakea jääkaapista palasen pizzaa, nam!


1 kommentti:

  1. Kuulosti niin kivalta oikeesti! Mä teen aika usein ite kans just pizzapohjan ite ja sit tehdään täytteitä oman miehen kanssa ja katotaan elokuvia viikonloppuisinkin. Todella moni ystäväni tällä alueella meinaan ryyppää ja käy baareissa, mutta itse tuntuu jo päässeen yli siitä ajasta. Kynttilät tuo myös tunnelmaa :3

    http://finnlandsnorsk.blogspot.com/
    23-vuotiaan töissä käyvän naisen blogi sisustuksesta, tuunauksesta, shoppailusta ja kaikesta muusta!

    VastaaPoista