keskiviikko 24. elokuuta 2016

BEST FRIENDS X 3

Päivä 1 – Esittele itsesi
Päivä 2 – Eka Suuri rakkaus
Päivä 3 – Minun vanhempani
Päivä 4 – Tätä olen syönyt tänään
Päivä 5 – Mitä on rakkaus?
Päivä 6 – Minun päiväni
Päivä 7 – Paras ystäväni
Päivä 8 – Se hetki
Päivä 9 – Uskoni
Päivä 10 – Päivän asu
Päivä 11 – Sisarukseni
Päivä 12 – Käsilaukussani
Päivä 13 – Tällä viikolla
Päivä 14 – Mitä minulla oli päällä tänään?
Päivä 15 – Unelmani
Päivä 16 – Eka suudelmani
Päivä 17 – Mieluisin muistoni
Päivä 18 – Mieluisin syntymäpäiväni
Päivä 19 – Kaduttaa
Päivä 20 – Tässä kuussa
Päivä 21 – Toinen hetki
Päivä 22 – Tämä järkyttää minua
Päivä 23 – Tämä saa minut voimaan paremmin
Päivä 24 – Tämä saa minut itkemään
Päivä 25 – Ensimmäinen
Päivä 26 – Pelkään
Päivä 27 – Suosikkipaikkani
Päivä 28 – Ikävöin
Päivä 29 – Tähän pyrin
Päivä 30 – Soittolistallani
Päivä 31 – Viimeinen hetki

Tää päivitys on long over due ( + blogger kettuilee mulle ), mutta oon ollut taas jokusen päivän kuin karhu talviunilla. Nukkunut älyttömän pitkiä yöunia ja kulkenut päivällä zombiena edestakaisin, lähinnä sängyn ja jääkaapin väliä.
 
Mä oon monesti elämäni aikana miettinyt, miten paras ystävä oikeesti määritellään ja mikä tekee ihmisesta parhaan ystävän, numero ykkösen? Tänäänkin tätä pohdin ja tulin siihen lopputulokseen, että mulla on kolme parasta ystävää joista jokainen on erilainen paras ystävä.

Sonja. Sonja on mun lapsuudenystävä ja ollaan tunnettu vuodesta 2005. Sonja on se kenen kanssa ollaan keksitty kolmen metrin pehmolelunheitto rappusissa, kenen kanssa ollaan tehty kaikki ala-asteen ryhmätyöt yhdessä, kenen kanssa ollaan valvottu tuhannet yöt ja kenen kanssa haluttiin perustaa bändi. Meillä on samanlainen huumorintaju, ollaan pelattu yöt läpeensä sims 2:sta, meillä on miljoonia inside-vitsejä ja kyllä, me ollaan toistemme kissojen kissakummeja. Me ollaan käyty yhdessä awkward emo/scene-vaihe, päästy peruskoulusta, ajettu Tampereelle ja huudettu Britney Spearsia ja toukokuussa Sonja oli kaasona mun ja Santun häissä. Me voidaan olla ikuisuus näkemättä ja puhumatta ja sitten kun jutellaan, ollaan kuin oltais juteltu/nähty viimeks eilen. 

Jenni. Jennin kanssa me ollaan tunnettu alle puoli vuotta kunnolla, mutta Jenni on mulle sellainen ystävä jonka kanssa tuntuu kuin oltais tunnettu aina, kuin sisko. Me ollaan päivittäin yhteydessä ja välillä jos toisesta ei oo kuulunu koko päivänä mitään, niin ruvetaan kyselemään, että ootko kuollut. :D Me ollaan tutustuttu sitä kautta, että meillä on sama exä ja moni kummastelee kuinka ollaan parhaita ystäviä, mutta meillä on niiiiin paljon samoja mielenkiinnonkohteita ja ollaan niin samanlaisia että se vaan kolahti! Me molemmat rakastetaan kirjoja, samoja tv-sarjoja kuten Game of Thronesia, kissoja, pelaamista, kuvaamista, karkkia ja meillä on samanlainen huumorintaju myöskin! Jennin kanssa oon voinut alusta asti puhua mistä vaan ja me oikeesti täydennetään toistemme lauseetkin välillä! 

Jannika. Jannikan kanssa tutustuttiin noin puolitoista vuotta sitten TAKKissa eli Tampereen Aikuiskoulutuskeskuksessa ja Jannika on mun sydänystävä. Me alettiin juttelemaan ensimmäisen koulupäivän lopussa ja käveltiin yhtä matkaa bussipysäkille. Ruvettiin puhumaan facebookissa, menin seuraavana lauantaina Jannikan luo koko päiväksi ja me juteltiin taukoamatta. Meistä tuli nopeesti läheiset ja oltiinkin meidän luokan riiviöt jotka aina hihitti mitä tyhmimmille asioille ( kuten mun tosi huonoille Oona-raapustuksille ). Me turvaudutaan toisiimme vaikeissa paikoissa ja puhutaan niin henkeviä kuin aivan hölmöjäkin asioita. Useimmiten mä lähetän Jannikalle jotain naurettavia ääniviestejä joille se nauraa katketakseen ja jostain syystä Jannika on aina bussissa kun näin käy. Me ollaan oltu toisillamme yötä, Jannika on pitäny musta huolta tiukoissa paikoissa, ollaan syöty karkkia ja katsottu disney-elokuvia yhdessä. Meistä on valitettavan vähän kuvia, sillä ei olla koskaan muistettu ottaa kuvaa yhdessä. Jannika oli myös mun kaasona meidän häissä.

Parhaat ystävät tai ystävät ylipäätään ei oo itsestäänselvyys, joten pidetään niistä kiinni! Mulla olis niin monta ihanaa ihmistä vielä kenestä voisin kirjottaa, mutta ehkä palaan siihen vielä myöhemmin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti