lauantai 20. elokuuta 2016

ARKIJUTTUJA


Päivä 1 – Esittele itsesi
Päivä 2 – Eka Suuri rakkaus
Päivä 3 – Minun vanhempani
Päivä 4 – Tätä olen syönyt tänään
Päivä 5 – Mitä on rakkaus?
Päivä 6 – Minun päiväni
Päivä 7 – Paras ystäväni
Päivä 8 – Se hetki
Päivä 9 – Uskoni
Päivä 10 – Päivän asu
Päivä 11 – Sisarukseni
Päivä 12 – Käsilaukussani
Päivä 13 – Tällä viikolla
Päivä 14 – Mitä minulla oli päällä tänään?
Päivä 15 – Unelmani
Päivä 16 – Eka suudelmani
Päivä 17 – Mieluisin muistoni
Päivä 18 – Mieluisin syntymäpäiväni
Päivä 19 – Kaduttaa
Päivä 20 – Tässä kuussa
Päivä 21 – Toinen hetki
Päivä 22 – Tämä järkyttää minua
Päivä 23 – Tämä saa minut voimaan paremmin
Päivä 24 – Tämä saa minut itkemään
Päivä 25 – Ensimmäinen
Päivä 26 – Pelkään
Päivä 27 – Suosikkipaikkani
Päivä 28 – Ikävöin
Päivä 29 – Tähän pyrin
Päivä 30 – Soittolistallani
Päivä 31 – Viimeinen hetki

Sen sijaan, että kertoisin teille tästä päivästä ja että mitä tänään on tapahtunut, kerron miten mun päivät yleensä menee. Te näätte niitä yksityiskohtaisempia ja päiväkohtaisempia kertomuksia sitten my day-videoilta, eiksje?


Mun päivät on oikeesti tosi samanlaisia pienoisia poikkeuksia lukuunottamatta. Joka aamu mulla on herätyskello soimassa ysiltä, mutta on niitäkin aamuja kun lyön herätyksen pois ja tuhisen peiton alla jonnekin kahteentoista asti hyvällä omallatunnolla, kuten esimerkiks eilen. 


Aamurutiinit mulla on muodostunu vasta hiljattain ja niihin kuuluu kevyt aamutreeni ihan sen mukaan mikä fiilis mulla on, aamupala, youtube-videoiden vahtaaminen, Onskin kanssa halailu ja toki itsensä sillan alta ryömineestä peikosta ihmiseksi muuttaminen. 


Oon päivittäin yksin kotona noin kuuteen asti ja siinä päivän mittaan päivittelen blogia, siivoilen, askartelen, luen uusimmat blogipäivitykset, luen kirjaa, mahdollisesti kuvaan videota tai kuvia blogia varten, syön syön ja syön sekä kirjoittelen päiväkirjaan. 

Ilta meillä meneekin Santun kanssa ruokaa laittaessa, lenkillä käydessä ja ihan yleisesti vaan ollessa. Viikonloppuisin pyritään tekemään yhdessä enemmän kaikkea, ellei Santtu oo lauantaita töissä. Mutta suurimmaks osaks aika meillä menee kotosalla. 

Eli hyvinkin tavallista ja tasasta toi mun arki, mutta mä pidän siitä. Päivät mulla on aikaa tehdä omia juttuja mistä tykkään ja illat vietetään yhdessä Santun kanssa. Mun mielestä tänhetkinen elämä on sellasta mistä todella nautin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti