tiistai 2. elokuuta 2016

31 DAY CHALLENGE

Ajattelin seuraavan kuukauden ajaksi kiristää blogitahtia, nimittäin lisäämällä muun bloggailun lomaan tän 31 päivän haasteen jonka kaivoin mun arkistoista esille. Katotaan kuinka hyvin onnistun pysymään tässä ja mitä te tykkäätte tällaisista! ;) 

Päivä 1 – Esittele itsesi
Päivä 2 – Eka Suuri rakkaus
Päivä 3 – Minun vanhempani
Päivä 4 – Tätä olen syönyt tänään
Päivä 5 – Mitä on rakkaus?
Päivä 6 – Minun päiväni
Päivä 7 – Paras ystäväni
Päivä 8 – Se hetki
Päivä 9 – Uskoni
Päivä 10 – Päivän asu
Päivä 11 – Sisarukseni
Päivä 12 – Käsilaukussani
Päivä 13 – Tällä viikolla
Päivä 14 – Mitä minulla oli päällä tänään?
Päivä 15 – Unelmani
Päivä 16 – Eka suudelmani
Päivä 17 – Mieluisin muistoni
Päivä 18 – Mieluisin syntymäpäiväni
Päivä 19 – Kaduttaa
Päivä 20 – Tässä kuussa
Päivä 21 – Toinen hetki
Päivä 22 – Tämä järkyttää minua
Päivä 23 – Tämä saa minut voimaan paremmin
Päivä 24 – Tämä saa minut itkemään
Päivä 25 – Ensimmäinen
Päivä 26 – Pelkään
Päivä 27 – Suosikkipaikkani
Päivä 28 – Ikävöin
Päivä 29 – Tähän pyrin
Päivä 30 – Soittolistallani
Päivä 31 – Viimeinen hetki

No jokainen joka on vähääkään lukenut mun blogia tietää aika hyvin kuka oon ja millanen oon, sillä oon aika avoimesti täällä jakanut infoo itestäni. Oon siis 21-vuotias, oon kotoisin Ruovedeltä mutta nykyään asun Tampereella. Menin toukokuun 14.pvä naimisiin 3,5v seurustelun jälkeen maailman ihanimman, huomaavaisimman, hauskimman ja fiksuimman miehen kanssa. Meillä on 4-vuotias maatiaiskissa joka tottelee nimeä Oona ja asutaan isossa kerrostalokaksiossa. Oon sairastanut masennusta jo kolme vuotta eli oon tällä hetkellä työkyvyttömänä kotona.
Oon 161cm pitkä sulka päässä ja kiloja on se 65 kappaletta tässä kehossa. Rakastan karkkia, juon liikaa pepsi maxia, katon liikaa tv-sarjoja, vietän liikaa aikaa pinterestissä, mulla on vihkoja joka lähtöön ja rakastan askarrella, hamstraan kauluspaitoja, suutun nollasta sataan sekunnissa ja lepyn vähintään yhtä nopeesti. Rakastan sadetta, syksyä ja talvea ja villasukat on maailman paras asia kirjojen jälkeen. Pelaan tuntikausia pleikkarilla kun sille päälle satun ja haluaisin parantaa mun elintapoja. Vihaan teeskentelyä ja valehtelua, en voi ymmärtää miks kukaan satuttais eläimiä, pelkään piikkejä enkä voi sietää Kummelia tai Uuno Turhapuroo. Rakastan kirjoittamista ja tatuointeja, en harrasta bloggaamisen lisäks mitään enkä häpee myöntää, että Indica on yhä edelleen yks parhaista bändeistä in my opinion. Mulla on ollut hammasraudat kun oon ollut 14 ja oon muuttanut omilleni 16-vuotiaana. Mulla on 15-vuotias pikkuveli joka on mua jo päätä pidempi ja pidän sitä edelleen niiiiin pikkuisena. Joulu on koko vuoden kohokohta koska silloin ollaan koko perhe koossa maalla. Vihaan asua kaupungissa ja haluaisin muuttaa takasin maalle, haaveilen omakotitalosta ja haluaisin vasikan, mulla on oikeesti silmälasit ja vaikka mulla on ystäviä vaan muutama, ne on maailman parhaimmat. 

Siinä enemmän ja vähemmän tiivistetysti pikku esittely musta! 

2 kommenttia:

 1. Ihanasti kirjoitat ja hienoja kuviakin! On aina kiva tietää bloggaajasta enemmän :)

  Mun blogissa on muuten tällä hetkellä kosmetiikka-aiheinen arvonta käynnissä, jos haluat käydä kurkkaamassa :) goo.gl/gGvlI8

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Oon ihan samaa mieltä, ennemmin haluaa tietää enemmän siitä henkilöstä kenen juttuja lukee kuin, ettei tietäis mitään! Pitääpä käydä kurkkaamassa :)

   Poista