torstai 7. heinäkuuta 2016

LIFE ABC

Mun parhaan ystävän innoittamana päätin jakaa taas kerran palan itsestäni ja avata teille mun elämäni aakkoset. Mä oon muutenkin ihminen joka tykkää listata faktoja ja ylipäätään listaan kaikkea mahdollista. Siitä on tullu mun ja Santun välillä jo jopa vitsi.. :D


A - Avioliitto. Se on ensimmäinen sana, joka mulla tulee A-kirjaimesta mieleen. Me ollaan oltu naimisissa kohta kaks kuukautta ja oon ollu jotenkin odottamattoman onnellinen! Tottakai tiesin, että tuun olemaan onnellinen, mutten koskaan silti ajatellut avioliiton sopivan mulle jollain lailla. Turns out, se sopii vallan hyvin meille molemmille!

B - Bullet journal & Black Sails. Mä rakastan kaikkee näpertämistä, piirtämistä, kirjottamista.. Ja koska kaupasta ei koskaan löydy kivaa kalenteria, on parempi tehdä sellainen itse! Bullet journalin väsääminen on ollu melkein kun terapiaa meikäläiselle. Ja Black Sails on aivan liian hyvä sarja!

C - Chicago Blackhawks. Rakastan jääkiekkoa, etenkin NHL:ää ja kuten nyt varmaan tosta arvaattekin, kannatan Chicago Blackhawkseja. Paha vaan kun miekkonen kannattaa Minnesota Wildia. Voitte kuvitella kun katsotaan jääkiekkoa yhdessä..   

D - Destiny & DIY. Oon niin addiktoitunu pelaamaan Destinyä ja nykyään aina ensimmäisenä aamulla me mun parhaan ystävän kanssa laitetaan toisillemme viesti: "Destiny?". :D Ja DIY koska rakastan kaikkia DIY-projekteja! 

E -  Elämäntavat. Varastan tän sanan nyt Jenniltä, koska ollaan aikalailla samassa tilanteessa. Kokis ja karkki on liian hyvää, mutta olis kyllä pikkuhiljaa aika muutokselle ennen kuin veren tilalla meissä virtaa sokeri.

F - FFFFFFFUUUUUUUUU. Arvatkaa monestiko toi kuuluu Destinyä pelatessa?

G - Game of Thrones. Aluks en oikein digannu kyseisestä sarjasta, mutta nyt en millään malttais odottaa ens vuoteen uutta kautta! Lempparihahmot on ehdottomasti Jon Snow, Tyrion, Daenerys ja Hurtta!

H - Historia & Halit. Rakastan historiaa ja haluaisin elää päivän jollain menneellä vuosisadalla! Katottiin itseasiassa viime vuonna Santun kanssa 12-osainen dokumentti toisesta maailmansodasta ihan vaan huvin vuoks. Ja oon kova halimaan. 
I - Introvertti. Mä en juurikaan viihdy ihmisten seurassa enkä suurissa ihmisjoukoissa. Pysyn kaukana keskustasta niin paljon kuin voin, baariin lähteminen kiinnostaa ehkä kerran vuodessa milloin muistan taas kuinka kamalaa se on.. Mulla on tietyt ihmiset keiden kanssa jaksan olla ja silloinkin rajallisesti. Mä en oo sosiaalinen ja se on musta ihan okei.

J - Jenni. Ollaan tunnettu kunnolla vasta muutama kuukausi ja tutustuttiin meidän yhteisen exän kautta, mutta tää nainen on 110% aidosti mun paras ystävä enkä kyllä ymmärrä miten oon koskaan pärjänny ilman Jenniä!  

K -Kirjat & Koti. Rakastan kirjoja ja jos saisin päättää, meillä olis koko kämppä täynnä niitä! Ja koti tottakai. Oon hirvee kotihiiri ja tällä hetkellä haaveilen ihan ikiomasta kodista, ennemmin sitä maksais omaa pois kuin vuokraa.

L - Liikunta & Luonto. Tykkään liikkua, mutta välillä tulee niitä kausia kun ei millään jaksa ja silloin makaa vaan kotona limsapullon ja karkkipussin kanssa pleikkarilla pelaten. Luonto siks, koska oon maalta kotoisin enkä viihdy kaupungissa. Tälläkin hetkellä asutaan kaupungissa lähinnä pakosta. Kun sopiva tilaisuus tulee, me painutaan takasin maalle!

M - Masennus. Fakta on siis se, että mä oon sairastanut vaikeaa masennusta jo kolme vuotta ( siihen sitten vielä päälle paniikkihäiriö ). Mä oon jonkin verran puhunut tästä muistaakseni blogissakin, mutten oo kunnolla oikeastaan avannut mun tilannetta kenellekään muulle kun äidille ja Santulle. Moni ei ymmärrä mitä käyn läpi eikä näin ollen voi esimerkiks ymmärtää, miksen jaksa nähdä ja tehdä kaikkee tai miksen pysty olemaan koulussa tai töissä. 

N - Nora Roberts. Mun ehdottomasti lempikirjailija! En oo törmännyt vielä yhteenkään Robertsin kirjaan mitä en olis rakastanut. Sääli, että mulla on niitä vaan vaivaset yhdeksän kappaletta hyllyssä. 

O - Oona, Onski, Bonbon, Herra Kissa, Pilem.. Mun maailman rakkain karvavauva joka täyttää ens viikon lauantaina jo 4v! Mä en joskus ymmärtänyt miten joku voi kiintyä eläimeen niin paljon, mutta nykyään ymmärrän paremmin kuin hyvin. Hassua miten kissa voi olla kaikki kaikessa ja kuinka sen vuoks tekis mitä vaan.

P - Pinterest.
Oon ihan järkyttävä pinterestaddikti! Voisin viettää siellä tuntikausia ja oon saanut jopa Jennin koukuttumaan pinterestiin! :D


R - Rakkaus. Rakastan montaakin asiaa, mutta ykköseks mulla menee mun perhe kuten äiti ja maailman huipuin pikkuveli, Onski ja ystävät.

S - Santtu & Sade. Eli mun aviomies joka tietenkin kuuluu jokapäiväseen elämään ja joka on vaan maailman paras miekkonen! Se on ihminen joka on aivan mun vastakohta, mutta silti niin samanlainen. Ihminen joka on maailman rakkain ja raivostuttavin. Ja mä rakastan sadetta niiiiiin paljon ja olin ehkä maailman onnellisin kun heräsin tänään siihen kun sade ropisi ikkunaan!


 


 

T - Tampere. Tällä hetkellä kuuluu ( toivottavasti vaan väliaikasesti ) mun elämän aakkosiin ihan sillä, että me asutaan Tampereella. Mä oon asunut jo kolme vuotta ja Santun kanssa ollaan asuttu n. 2 vuotta omassa kämpässä. Toivon mukaan mahdollisimman pian puhaltais uudet tuulet!

U - Unelmat. Mulla on tuhat ja yks unelmaa ja oon kunnon haaveilija, kuljen aina pää pilvissä.

V - Viikonloput. Vaikka mä oonkin päivittäin kotona, niin viikonloput on spesiaaleja. Silloin Santtu on vapaalla ja voidaan käydä maalla meidän vanhemmilla, nukkua pitkään yhdessä tai tehdä asioita mitä ei viikolla pysty.


Y - Ystävät & Youtube. Ystävät on tottakai tärkeitä ja no, mä kulutan päivisin liikaa aikaa katsellen Youtubessa videoita.

Ä - Äiti. Maailman paras sellainen ja mun esikuva.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti