perjantai 29. heinäkuuta 2016

FRIDAY = POSITIVE VIBES

Tää viikko on ollut mulla pelkkää huonoa tuuria ja negatiivisuutta, joten halusin lisätä siihen perjantain kunniaks hippusen positiivisuutta ( vaikka sitä joutuiskin vääntämään kuin vettä kuivasta rätistä ). Koska en tiedä teistä, mutta mulle rupeaa kyllä riittämään kaikki negatiivisuus! Jospa vaikka tästä irtois teillekin muutama positiivisuuden pisara. ;) 

Pokemonia on ihana katella yhdessä Santun kanssa iltasin. Ollaan ensimmäisen kauden puolivälissä ja ihan koukussa, toi sarja tuo kaikkia ihania lapsuusmuistoja mieleen meille kummallekin! Ja huisin mahtavaa laatuaikaa yhdessä. 

Ehkä paras tapa herätä on kun pieni karvakorva tuhisee pään vieressä ja tönii sua pienen pienillä tassuillaan. Enpä olis koskaan uskonu, kuinka paljon lemmikkiä voi rakastaa.Rantareissu yllättäen maanantai-iltana oli huippuveto. Uskaltauduttiin kumpikin uimaan vaikka vesi oli mukamas niin kylmää, saatiin nauttia ulkoilmasta kahdestaan ja viettää ihana ilta muualla kuin kotona, vaikkakin sitten lähirannalla.

Jaksan yhä edelleen ihastua joka aamu kun nään meidän keittiöstä avautuvan maiseman. Tähän asuntoon pääseminen oli kuin lottovoitto ( okei pitäkää peukkuja että voitan eurojackpotissa tänään, nimimerkillä kerta se on ensimmäinenkin )!
Ainakin mulle perjantai on viikon paras päivä ja se jo yksinään riittää piristämään päivää kun tietää, että tänään on perjantai!

Nomnomnomnom.. Ruoka on hyvää ja syöminen kivaa! Tänään olis vuorossa spaghettia ja irtokarkkeja! Etenkin tällaselle sokerihiirelle perjantaikarkit on must ja suuren ilon aihe.Tykkään ihan älyttömästi piirrellä, kirjotella ja askarrella ja nyt mulla onkin päiväkirjayritys meneillään. Oon aina ollu huono kirjottamaan päiväkirjaan, mutta nyt kokeilen hiukan eri metodia sen suhteen.. Olkaapa kuulolla, postaus tulossa siitä!


Aamu(päivä)n ihana yllätys oli kun paras ystävä soittaa skypessä!

Ihanaa lukea, kuinka ihmiset kirjoittaa yhteisiä muistoja tilapäivitykseen facebookissa. Tulee niin hyvä mieli kun muistelee kaikkia hyviä hetkiä yhdessä!

Mitkä asiat tekee teidän perjantaista positiivisen? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti