lauantai 4. kesäkuuta 2016

YLLÄTTÄVISTÄ IHMISISTÄ..

..voi paljastua maailman ihanimpia ja parhaimpia ystäviä. Näin mulle on käynyt Jennin kanssa.

Meillä on siis Jennin kanssa sama exä. Muistan kun about kuukausi mun ja mun exän eron jälkeen luin facebookista, että tää ihminen on parisuhteessa Jennin kanssa. Oli elokuu 2012. Mä jäin hyviks ystäviks mun entisen poikaystävän kanssa ja kuulin silloin tällöin jotain Jennistä. Ensimmäisen kerran tavattiin vappuna 2015 kun mentiin porukalla mökille Himokselle. Mua jännitti ihan hirveesti, mutta turhaan! Tultiin Jennin kanssa tosi hyvin toimeen vaikka välillä olikin pikkunen jännite koko ajan, olinhan mä Jennin silloisen poikaystävän exä. Vappu tuli ja meni, eikä oikeastaan silloin jääty mitenkään yhteyksiin Jennin kanssa. 

Huhtikuu 2016 ja yhtäkkiä ajattelin laittaa Jennille viestiä ja kysellä mitä kuuluu. Ennen kuin huomasinkaan, me juteltiin päivittäin ja lähes aamusta iltaan. Meillä paljastui entistä enemmän yhteisiä mielenkiinnonkohteita ja puheenaiheet ei vaan loppunu! Ja nyt kaks kuukautta myöhemmin voin jo sanoa tuota ihanaa ja mahtavaa ihmistä mun parhaaks ystäväks! En edes tiedä enää, miten tulin toimeen ennen kuin oltiin Jennin kanssa ystävät, nykyään päiväkin puhumatta tuntuu hirveeltä! 






Viime viikon torstaina käytiin kisukahvilan lisäksi Sky Barissa juomassa tosi hienostuneesti kokikset ja illalla käytiin syömässä American Dinerissa. Oli ihana huomata, että Jenni ja Santtukin tuli tosi hyvin toimeen ja naureskeltiin ja vietettiin aikaa yhdessä. Iltaisin kun Santtu jo nukahti, me Jennin kanssa höpöteltiin myöhään aamuyöhön ja katseltiin Frendejä. Perjantaina tuli ihan hirveen haikea fiilis kun saatoin aamulla Jennin bussille, mutta onneks onnibus kulkee! 






Käykää muuten tsekkaamassa facebookissa Jennin sivut, Jenni Petra.K!

JA HURJAN HYVÄÄ VALMISTUJAISPÄIVÄÄ KAIKILLE VALMISTUJAISIA JUHLIVILLE!!

- immu  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti