keskiviikko 27. huhtikuuta 2016

POLTTARIT

Mulla on venähtänyt polttareistani kertominen kun en vielä oo saanut kaikkia kuvia, mutta nyt ajattelin, että mennään näillä mitä on! 

Mä tiesin jo etukäteen minä päivänä mun polttarit on ja suurinpiirtein ajan kun mun kaasot saapuu. Nukuin pitkään ja muuten fiilis oli rauhallinen, kunnes sitten pari tuntia ennen polttareiden arvioitua alkamisaikaa rupesin vaihtamaan hermostuksissani meidän olohuoneen järjestystä?! Voitte kuvitella Santun ilmeen kun se tuli suihkusta ja koko olohuone oli myllätty. 

Kello tuli puoli neljä ja ovikello soi. Suvi tuli hakemaan mua yksin ja olin alkuun vähän hämmentyny, että missähän muut on. Suvi luetteli mitä mun piti pakata ja kun kaikki oli kasassa, lähdettiin. Suvi oli ostanu meille matkaevästä, sillä mun polttareita ei pidettykään Tampereella kuten olin luullu! Lähdettiin ajamaan ja mitä kauemmin oltiin ajettu, sitä enemmän mua alkoi jännittämään. Olin hiukan hämilläni kun lähdettiin ensin ajamaan kohti Kurua jonka jälkeen käännyttiin ajamaan Ruovettä kohti. Hetken jo säikähdin, että mua viedään Ruoveteen kunnes käännyttiinkin ajamaan Muroleeseen. 

Jonkin ajan kuluttua tien laidassa, kylttiin sidottuina heilui kaks ilmapalloa, joista toiseen oli piirretty suuri M-kirjain ja toiseen sormus. Suvi ajoi aivan älyttömän ihanan mökin pihaan enkä oikeastaan voinut edes uskoa, että tytöt oikeesti oli hommannu mökin! 

Nappasin kamat ja kun astuin sisään mökkiin, yhtäkkiä Anna ja Emilia pamauttivat konfettitykin meidän päälle! Kun sitten olin itku kurkussa innoissani halaillut kaasot läpi, niin tajusin katsoo ympärilleni vähän tarkemmin. Tytöt olivat koristelleet mökkiä hileeseen kastetuilla ilmapalloilla, olivat laittaneet ruokaa, tehneet Mimosa bar:in, ripustaneet photo booth-taustan paikoilleen ja disney-musiikki soi ( ai tunteeko ne muka mut? )! Mulle annettiin lasi käteen ja käskettiin mennä ulos laiturille, missä mua odotti jalkakylpy. Istuttiin ja naureskeltiin, kuunneltiin musiikkia ja juotiin drinkkejä supersöpöjen kultaraitapillien kera.


Ilta olikin sen jälkeen täynnä ruokaa, naurua, photo booth-kuvien ottamistaja hyvää seuraa. Sain superihanan polttarilahjankin, nimittäin wedding day survival kitin! Se sisälsi nenäliinoja, pinnejä, hiuslakkaa, teippiharjan, hammastikkuja, laastareita, fresita-pullon, pinsetit ja mitähän vielä, en ees muista kaikkea! Mä olin ja oon yhä edelleen sanaton siitä, kuinka mun kaasot jakso panostaa ja nähdä vaivaa mun polttareiden eteen ja oon sanoinkuvaamattoman kiitollinen ihanasta päivästä! 

Kääks, tj18!! 
 
- immu 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti