tiistai 26. huhtikuuta 2016

LUURIKURKKAUS 48523059

Ja jälleen kerran olis aika kurkistaa, mitä mun puhelimen alpyymista löytyy! Tiedättekö muuten mitä. Mä oon nähnyt outoja unia tällä viikolla, kuten ettei koskaan päästy Santun kansa starbucksiin koska se vaihto paikkaa koko ajan ja viime yönä mun unessa me lähdettiin kahden mun kaason kanssa joka aamu aamulenkille tasan klo 8 ja meillä oli aina joku tehtävä lenkin aikana. Hmmh.. 


Ylä vasen: Mun ja Suvin eilisen lenkin tuotoksia! Käytiin hippusen seikkailemassa ja siitähän kerty mukava kilometrimäärä, puhumattakaan askelten ja hien määrästä.
Ylä kesk: Instagram selehvie kun ekaa kertaa koin olevani hengissä sairaalareissun jälkeen.
Ylä oikea: Paras. Runo. Ikinä. *still fighting for breath*


Ala vasen: Lenkkiselehvie. Koska ne on cool.
Ala kesk: Oonasta lähtee aina ihan älyttömät määrät karvaa! Pestiin siis se jotta saatiin suurin osa irtokarvasta veks, ja se oli huikean söpön että vihaisen näköisenä pyyhkeeseen kapaloituna. 
Ala oikea: Santtu kysyi, hainko kaupasta juotavaa. Tässä mun vastaus. Ylä vasen: Läpätiläpätilässynlää! Tän kuvan jaoin instagramiin ja facebookiin ja kuvatekstissä tuumailin mm. sitä, kuinka meistä puhuttiin pahaa ja epäiltiin, ettei meidän juttu kestä, mutta sanotaan reilu kahden viikon kuluttua "tahdon"!
Ylä kesk: Mun yks parhaista ystävistä päätti hiukan yllättää! Ihana!
Ylä oikea: Hääkuntoon 2016 on varmasti positiivisin ja paras ryhmä mitä koko facebookin historiassa on nähty. Ne potki mut aamulenkille ja mä menin!Ala vasen: Löydettiin meidän eilisellä lenkillä myöskin pitkospuut! Voi että sitä pienen Mimosan riemun määrää, kun pääsin kulkemaan ylläripitkospuita pitkin!
Ala kesk: Jaah. Se vaikuttaapi olevan.. Kyllä. Toinen instaagraam seleeffie.

Ala oikea: Askartelua häihin, vuorossa kaasojen juontokortit! 


- immu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti