keskiviikko 6. huhtikuuta 2016

ELÄMÄNTAPANA HYVÄ OLO

Nää on taas näitä hetkiä kun mä saan elämän pikku oivalluksia ja ne yleensä liittyy joka ikinen kerta hyvinvointiin jonka kanssa oon taistellut lähes koko elämäni. 

Mulla on aina ollut liikaa asenne, että on "pakko" liikkua ja "pakko" syödä terveellisesti koska on "pakko" näyttää hyvältä ja olla laiha. Kun ei se todellisuudessa ole todellakaan niin! Mun pitäis viimeistään siitä ymmärtää etten oo lihava, kun en voi laihtua enempää tai mun häämekko tippuu mun päältä. Varsinainen first world problem eikö? Mulla käy pää jatkuvasti ylikierroksilla mm.häiden takia, raha-asioiden takia ja pelkästään jo sen takia, kun en tee mitään vaan oon työttömänä kotona. Ja tähän helpotuksen oon tajunnut löytäväni liikunnasta. Mä en enää liiku koska olis mukamas pakko, vaan siks koska haluan ja koska nautin siitä. Mä rakastan Lentävänniemen lenkkipolkuja jotka kulkee Näsijärven rannassa metsän ympäröimänä. Ei siellä edes tuu ajateltua, että on lenkillä kun ykskaks onkin kävelly tunnin vaan nauttien hiljaisuudesta ja raittiista ilmasta!

Kesäkunto, kisakunto, jne.. Kuulostaako tutulta? Mulla oli aina ennen hirveä kiire saada itteni kuntoon mahdollisimman nopeasti ja johonkin tiettyyn päivään mennessä. Mä oon VIHDOIN hylännyt kaikki päivämäärätavoitteet ja keskityn nyt siihen, että saisin nauttimastani liikunnasta ja normaalisti syömisestä elämäntavan jolla huolehdin fyysisen hyvinvoinnin lisäksi psyykkisestä hyvinvoinnista. Mua ei vois enää vähempää kiinnostaa, pursuanko mun häämekosta vai en. Miks mua kiinnostais se kun saan rakastamani miehen aviomiehekseni?? 


Aikaisemmin mä myös tulin helposti todella kateelliseksi ja ehkä hiukan katkeraksikin kun muut päivittelee treenikuvia ja kun muut näyttää niin hyvältä. Nykyään? Mä inspiroidun muista ja oon vilpittömästi onnellinen ja innoissani muiden saavutuksista! Yks maailman parhaista ryhmistä ikinä on facebookissa Hääkuntoon 2016-ryhmä, missä on aivan älyttömän positiivista ja kannustavaa porukkaa. Jos jollakulla on huono päivä ja motivaatio laskussa, muut piristää ja tsemppaa. Ihan mahtavia ihmisiä!

Oon niin onnellinen siitä, että mä oon oppinut pistämään ulkonäön toissijaiseksi tavoitteeksi ja keskittymään henkiseen hyvinvointiin. Etenkin kun sairastan masennusta, oon huomannut liikunnan auttavan hurjasti ja se on mun tapa nykyään nollata päätä kaikesta stressistä ja ahdistuksesta. Ja vaikka tutkimusten mukaan sokeri voi pahentaa ahdistusta, mä kyllä nautiskelen silloin tällöin vaikkapa jäätelön koska herkuttelu vaikkapa keskiviikkona on aika luksusta!

MUISTAKAA, ETTÄ OOTTE USKOMATTOMAN IHANIA KUN OOTTE OMIA ITSEJÄNNE! 


Rakkaudella, immu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti