tiistai 12. huhtikuuta 2016

5 INSTAGRAM-TILIÄ PAHAN PÄIVÄN VARALLE

Tiedättekö sen päivän, kun ulkona sataa ja on harmaata. Myöhästyit bussista ja nyt oon myöhässä sieltä, mihinkä ikinä sun pitikään mennä eikä sua oikeastaan edes kiinnostais lähtee. Vaikein asia ikinä on ittensä kampeeminen ylös sängystä huonojen yöunien jälkeen ja pieninkin asia on saada sut räjähtämään? Jep, muutamat tollaset päivät koettu elämän aikana. Mutta onneks niihinkin löytyy helpotusta, nimittäin supersuloisten eläinten tähdittämät instagram-tilit!

1. CORGISTAGRAMS

Kuvia ja videoita supersöpöistä corgeista, kai tollanen fluffy butt ja isot korvat piristää kenen tahansa päivää! Mä etenkin tykkään kattoo videoita missä ne tepsuttelee pienen pienillä jaloillaan.


2. IZZYANDTHEFLUFF

Mä en ymmärrä ihmisiä ketkä ei rakasta kissoja. Ne on niin ihania! En mä edes tiedä miks mä kirjotan näihin mitään ylimääräistä esittelyä, kun se on vaan toistoo: kuinka SÖPÖJÄ ne on! Ja näättehän te itekin, että kyseessä on kaks kissaa. 

3. MASON_THE_CORGI

Ihana pikkuinen corgi ja niin iloinen! 

4. BOMBASTICBENGALS

Mä oon haaveillut, että joskus sais omaksi bengalin joten sen ollessa vielä vain haave, on niiden kuvia ihana seurailla.

5. BABYANIMALSTAGRAM

Eläinvauvoja. Söpöjä. Come on!


Myöntäkää pois, teidänkin päivä parani ainakin hiukan!
 

- immu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti