tiistai 15. maaliskuuta 2016

TV-SARJOJEN TOP 4

Mä rakastan TV-sarjoja ja kirjoja. Mä eläydyn niihin ja rakastan uppoutua niiden tarinoihin. Mun läheiset usein nauraakin mulle, kun ilmeilen samalla kun oon paneutunut täysin johonkin kirjaan tai sarjaan. Nyt jaan vinkkinä mun tän hetken lempparisarjat, suosittelen tsekkaamaan! Ja yritän välttää spoilereita, mutta jatkakaa silti lukemista omalla vastuulla!

 1. Black Sails


Sarjassa seurataan kapteeni Flintin ja muiden merirosvojen, kuten Charles Vanen, Jack Rackhamin ja Anne Bonnyn elämää Nassaussa ja Flintin aarrejahtia, saaliina Urca de Liman kultalasti. Salajuonia, suhteita, taisteluita, murhia.. 
 
Tää on mun uusin tuttavuus tältä listalta, mutta se hyppäs kertaheitolla ykkössijalle! Mä tykkään merirosvotarinoista ja toiminnasta, tässä on niitä molempia. Sarja muistuttaa todella paljon AC IV - Black Flag - peliä josta me tykättiin Santun kanssa ihan hulluna, joten tää sarja sopi ihan täydellisesti kyllä meidän makuun! Hiukan raakojakin kohtauksia kyseisessä sarjassa on, mutta siinä on vaan jotain vetovoimaa mikä vetää katsomaan niin monta jaksoa päivässä kuin ehtii. Tästä kaksi ensimmäistä kautta löytyykin Netflixistä.

2. Rillit Huurussa


Sarjassa seurataan kahden fyysikon, Leonardin ja Sheldonin, elämää jossa mukana ovat mm. heidän kaunis naapurinsa Penny ja heidän ystävänsä Raj ja Howard. Kommelluksineen kaikkineen, loistava komediasarja!

Okei, se joka ei oo kuullut tästä sarjasta, häpeä! Rillit Huurussa menee jo yhdeksättä kautta ja on supersuosittu komediasarja. Se on jollain lailla sarja, mihin mä en ainakaan oo kyllästynyt vielä tippaakaan. Tuntuu, että jokainen lause on tehty hauskaksi ja sarjaan rupeaa ajan myötä tulemaan hauskoja inside-juttuja. En oo missään Netflixissä, Viaplayssa jne. nähnyt, että olisi yhtäkään kautta tätä sarjaa. Mekin ollaan ostettu kaikki tähän mennessä ilmestyneet kaudet DVD:lle. 

3. Grimm


Sarjassa seurataan poliisina toimivaa Nick Burkhardtia, joka rupeaa yhtäkkiä näkemään outoja asioita mitä ei voi selittää. Asiaa mutkistaa täti, joka yllättäen ilmestyy ja kertoo, etteivät Nickin vanhemmat kuolleetkaan auto-onnettomuudessa, vaan heidät murhattiin. Pian Nick tapaa Monroen, joka auttaa Nickiä ymmärtämään näkemäänsä. 

Grimm on moderni toimintaversio Grimmin saduista. Mukaan poliisi-murha-yhtälöön on heitetty toimintahuumoria joka toimii. Grimm on sellainen sarja, että siinä pitää keskittyä jotta pysyy mukana, mutta se on loistava sellaisille jotka tykkäävät fantasiasta ja poliisisarjoista. Grimmin kolme ensimmäistä kautta voi tsekata Netflixistä!

4. Teen Wolf

Sarjassa teinipoika Scott lähtee ystävänsä Stilesin kanssa seuraamaan Stilesin poliisi-isää rikospaikalle silkasta uteliaisuudesta. Kun Stilesin isä huomaa Stilesin piileskelevän paikalla ja vie poikansa kotiin, Scott lähtee kävellen kotiin kunnes jotain tapahtuu. Scottia voi pian auttaa vain salaperäinen, ja mahdollinen murhaaja, Derek.

Teen Wolf ei oo ihan tyypillisin teinisarja. Mun mielestä siihen on lisätty hyvä määrä actionia ja huoletonta teinielämää ja samalla juoni etenee hyvää tahtia. Ja jos ei muuten välittäisi, niin älyttömän kuuma Derek ainakin tekee sarjasta katsottavan! Mutta kyllä mä uskaltaisin väittää, että tykkäätte tästä sarjasta, se on huippu! Neljä ekaa kautta löytyy myöskin Netflixistä, klik klik!

- immu 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti