torstai 24. maaliskuuta 2016

TORSTAITURINAT

Torstaipäivä ja ruvetaan olemaan voiton puolella, sillä vaikka keuhkot on edelleen aivan pirun kipeet ja yskin jatkuvasti, niin viimeinkin mun kuume hellitti ja energiaa on hiukkasen enemmän. Jopa ruokaa rupee tekeen mieli! Koska Santtu lähti käymään Ruovedellä, mun seuralaisena toimii tällä hetkellä pullo jaffaa ja suklaalevy. Ei mun herkkusokerimussunmässynlakko oo kovin hyvin edistynyt, mutta en jaksa siitä kyllä stressatakaan! Etenkin kun miettii, etten saa laihtua tai häämekko tippuu mun päältä.. Positiivinen probleema. 
Mun sairastelupäivät on lähinnä koostuneet makoilusta, leffojen ja sarjojen katselusta, jaffan juonnista ja viinirypäleiden syömisestä. Aloitettiin me Assassin's Creed Roguekin eilisen illan ratoksi! Ollaan kumpikin hurahdettu ihan täysin AC peleihin ja voi että kuinka mä haluaisinkaan ps 4:sen ja AC Unityn ja Syndicaten..! 

Katsottiin eilen ensimmäistä kertaa Lucy ja Wedding Ringer. Lucy oli pettymys, nimittäin ootin paljon enemmän siltä elokuvalta ja Wedding Ringer no.. Oikeestaan katottiin se pelkästään Kaley Cuocon takia, mutta Kaleyn rooli osottautukin rahanahneeks snobiks mistä me ei tykätty kun ottaa huomioon, millainen Kaleyn rooli Rillit Huurussa-sarjassa on.


Jaaaa kuten huomaatte, mulla vaihtuu puheenaihe lennossa ja nyt vaihdetaankin sitten tuparilahjoihin jotka sain vihdoin aikaseks kuvattua ( paitsi Jutalta saatu karkkipussi katos ennenkun ehdin kameran kaivaa esille.. )! Saatiin aivan ihania lahjoja mitä ei todellakaan osattu odottaa! Jutalta saatiin aivan älyttömän kaunis puinen, valkonen rasia lasikannella jonka sisässä oli neljä vaaleenpunasta kelluvaa kynttilää ja karkkipussi. Sirjeltä saatiin servettejä, kynttilöitä ja magneetti. Timolta saatiin 100 euron lahjakortti RTV:lle. Kaikki tarpeellisia ja ihania! 

Ainiin, ja hyvää pääsiäisen alkua ja pitkää viikonloppua kaikille vaan!

- immu

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti